Boliglån - Få det bedste lån, når du skal købe bolig

Hvilket lån til bolig skal jeg vælge?

Der er mange ting, du skal overveje, når du skal vælge boliglån.

Er det bedst med en fast eller en variabel rente? Skal du afdrage med det samme eller tage en periode med afdragsfrihed? Hvor lang tid skal lånet løbe? Hvor stor en andel skal være finansieres af et realkreditlån eller et bankboliglån?

Din økonomi, dine drømme og din risikoprofil er med til at bestemme, hvad der er det bedste boliglån for dig. Vores boligspecialister sidder altid klar med rådgivning og vejledning og hjælper dig med at regne det hele igennem.

Bliv ringet op af en rådgiver

Hvordan er et boliglån sat sammen?

Langt de fleste vælger at sætte deres boliglån sammen af to lånetyper. 
Den største del af boligfinansieringen (op til 80%) kan bestå af et bankboliglån eller realkreditlån. Resten af lånet er restfinansiering.
Du skal typisk betale 5% af prisen selv, og resten af ejendommens værdi kan du låne i banken – i Jyske Bank enten som BoligLån eller BoligKredit.

Bankboliglån 

Lån op til 80% af boligens værdi. Der er forskellige typer af boliglån i banken at vælge imellem, og du kan gøre det endnu billigere ved hjælp af de penge, du har stående i banken.

Realkreditlån

Tag et boliglån på op til 80% af boligens værdi med et realkreditlån. Løbetiden er op til 30 år, og du kan evt. vælge afdragsfrihed på en del af lånet.

Realkreditlån

De sidste 20 % - restfinansiering

Du kan låne til de sidste 15% af ejendommens værdi med et Boliglån eller en Boligkredit i Jyske Bank. I de fleste tilfælde skal du selv finansiere de sidste 5% med en udbetaling.

Restfinansiering