Jyske RenteloftCIBOR3 kombinerer fordele fra fast og variabel rente

Jyske RenteloftCIBOR3 er et bankboliglån med variabel rente. Lånet er for dig, der vil have en lav rente her og nu, og samtidig vil have loft over, hvor højt renten kan stige.

Lånet kort fortalt

  • Loft over, hvor meget din basisrente kan stige
  • Variabel rente, der er lav her og nu
  • Få hurtigt glæde af eventuelle rentefald – du får en ny rente hver tredje måned
  • Mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år
  • Op til 30 års løbetid
To mænd kigger på pc

Fakta om Jyske RenteloftCIBOR3

Det kan du bruge lånet til

Jyske RenteloftCIBOR3 er et bankboliglån (også kaldet et prioritetslån). Lånet kan bruges til at finansiere en ny ejerbolig eller optage lån i boligens friværdi, fx hvis du ønsker at energiforbedre. Du kan låne op til 80% af boligens værdi (sommerhuse dog 75%).

Loft over renten

Der er loft over basisrenten for en periode ad gangen. Det betyder, at så længe CIBOR3 er højere end renteloftet, svarer basisrenten til renteloftet. Falder CIBOR3 efterfølgende til et niveau under renteloftet, følger basisrenten automatisk med ned. Din samlede rente kan således maksimalt blive summen af det til enhver tid gældende renteloft og det variable rentetillæg.

En kort rente

Renten består af to dele: En variabel basisrente og et variabelt rentetillæg. Basisrenten er baseret på CIBOR3* og ændrer sig hvert kvartal. Når lånet får en ny rente, ændres ydelsen på lånet. Ud over basisrenten betaler du også et rentetillæg. Rentetillægget fastsættes, når lånet udbetales, og kan ændre sig i lånets løbetid.

Fastsættelse af nyt renteloft

Renteloftet har en begrænset løbetid. Når rentelofts­perioden udløber, får du et nyt renteloft for en ny periode. Det nye renteloft og periodens længde afhænger af markeds­forholdene på fastsættelses­tidspunktet. Se, hvilke rentelofts­perioder du p.t. kan vælge.

Mulighed for indledende afdragsfrihed

Du har mulighed for at få op til 10 års afdragsfrihed på lånet. Den ønskede afdragsfri periode skal placeres i starten af lånets løbetid og kan ikke ændres.

Betingelser

Se betingelserne i detaljer [PDF]

* CIBOR3 administreres af Danish Financial Benchmark Facility.

Optagelse og indfrielse af Jyske RenteloftCIBOR3

Optagelse af Jyske RenteloftCIBOR3

Jyske RenteloftCIBOR3 ydes som et bankboliglån baseret på CIBOR3 som basisrente. Lånet udbetales til kurs 100. Det betyder, at provenuet ligger fast og er kendt inden udbetalingen. Se aktuelle priser.

Indfrielse af Jyske RenteloftCIBOR3

Hvis du ønsker at indfri Jyske RenteloftCIBOR3, kan du med 5 bankdages varsel indfri lånet til kurs 100. Se aktuelle priser. En delvis indfrielse kan kun ske til termin og med 5 bankdages varsel. Sådan opsiger du dit lån.

Mand i lyseblå skjorte ved laptop

Hold styr på boligøkonomien med net- og mobilbanken

Er du boligejer, kan du få overblik over dine lån i din netbank/mobilbank. Du kan fx følge med i, hvor meget du skylder og hvornår en omlægning er relevant for dig. Og er du på boligjagt, kan du regne på, hvor meget du kan købe for.

1/4

Få overblik over dine lån

Se dine realkreditlån og boliglån. Du kan se den månedlige ydelse, hvor meget du har afdraget på dine lån samt den aktuelle restgæld på lånene. Klikker du på et lån, ser du yderligere oplysninger som fx rente og restløbetid.

12:15
Skærmbillede, der viser et overblik over lånSkærmbillede, der viser muligheder for omlægningSkærmbillede, der viser hvordan man kan justere boligens værdi

Aktuelle nyheder om bolig

1/1