Private Banking - rådgivning om din formue

Jyske Bank har igen de mest tilfredse private banking-kunder

Analyseinstituttet Voxmeter står bag en uafhængig undersøgelse blandt landets seks største private banking-banker. Undersøgelsen slår fast, at Jyske Bank for tredje år i træk er landets bedste private banking-bank målt på kundetilfredshed. 

"Kunderne i Jyske Bank vurderer, at de får netop den rådgivning, som de har behov for og bliver stillet i udsigt. Bankens ydelser opfattes ganske enkelt som relevante og værdiskabende for de velhavende kunder", siger Christian Stjer fra Voxmeter til Jyllands-Posten 9. maj 2018.

Private Banking - bedst igen

Den personlige relation

Jyske Bank Private Banking giver muligheder for dig med en formue. Vi hjælper dig med at få overblikket og synliggøre dine muligheder med din formue, så du kan træffe de vigtige beslutninger på det rigtige grundlag.

Den personlige relation mellem dig og din lokale rådgiver er hjørnestenen i samarbejdet på vej mod økonomisk frihed og tryghed. Vi tilbyder et langvarigt partnerskab, som er baseret på gensidig tillid og ikke er drevet af personlig bonus til den enkelte rådgiver.

Få formuerådgivning baseret på:

  • En grundig vurdering af dine finansielle muligheder
  • En konkret formueplan for din økonomi
  • Løbende sparring om hele din økonomi
  • En fast personlig rådgiver og et hold af specialister

Hvordan bliver jeg kunde?

Du kan blive private banking-kunde, hvis du har en formue, du vil investere i Jyske Banks investeringsløsninger.

Book et møde


Det får du også...

Mød os til events

Du bliver inviteret til events med både fagligt og socialt indhold. Vi sørger for, at du møder dine specialister, så jeres relationer bliver endnu stærkere.

Eksklusive kort

Du får mulighed for at få de eksklusive betalingskort Private Banking Visa/Dankort og Private Banking Mastercard, der kun tilbydes private banking-kunder.

 

Adgang til FinansnytPlus

Med FinansnytPlus får du ubegrænset adgang til analyser, anbefalinger og meget mere leveret af Jyske Banks eksperter.