Energilån

Energilån er et attraktivt lån til dig, der har konkrete planer om at udføre en energirenovering på din ejerbolig. Lånet er kun for private kunder, og det er en forudsætning, at lånet bliver brugt til grønne forbedringer* på boligen. Renten er variabel.

Med Energilån får du:

  • Et lån der er målrettet energirenovering af din bolig
  • Mulighed for at låne op til en halv million kr. over max. 10 år

Hvad koster et Energilån?

Lån Månedlig ydelse før skat ÅOP før skat
Energilån
Udbetalt beløb 100.000 kr.
10 år

978 kr.

Priseksempel for et 10-årigt Energilån med et samlet kreditbeløb (udbetalt beløb) på 100.000 kr. med afdrag. Mdl. ydelse før skat 978 kr., ÅOP før skat 3,3%. Lånet har en variabel debitorrente på 2,63%. Samlet tilbagebetaling før skat 117.418 kr. over 120 måneder, hvor de samlede kreditomkostninger (renter, samlede ekspeditionsomkostninger og offentlige afgifter til tinglysning) udgør 17.418 kr. Hovedstol udgør 103.325 kr. inkl. lånesagsgebyr og tinglysningsafgift. Beregning pr. 12. april 2024.
Eksemplet forudsætter ejerpantebrev for det fulde beløb i ejendommen, samt at de samlede lån i boligen ikke overstiger 80% af boligens værdi.

3,3%

To hænder på en mobiltelefon

Ring til os på 89 89 89 89

eller

Bliv kontaktet


Vælg det rigtige lån til dine energiforbedringer

Hvilket lån der passer dig –  energilån eller realkreditlån – afhænger i høj grad af lånets formål og størrelse samt belåningsgraden i huset. Energilån har kort løbetid og variabel rente, hvor realkreditlån kan have længere løbetid og fast rente – og eventuelt afdragsfrihed.
Tag fat i din rådgiver, så du får det lån, der passer til din økonomi.

Se oversigt over øvrige boliglån i Jyske Bank

Se aktuelle rentesatser for Energilån

Sådan opsiger du et boliglån