Elbilsmarkedet – nu og i fremtiden

Salget af elbiler har de senere år virkelig taget fart og lige nu er det attraktivt at kigge i den elektriske retning, hvis man skal købe bil. Vi får besøg af salgchef hos Ejner Hessel og en aktieanalytiker fra Jyske Bank.

Hør også episoden som podcast

SpotifyApple PodcastGoogle Podcast

Salget af elbiler har de senere år virkelig taget fart. Så meget at elbilernes andel af det samlede bilsalg blev næsten fordoblet til at udgøre mere end hver tredje nysolgte bil sidste år. Samtidig ser vi en generel tendens til, at elbilerne bliver billigere og billigere.

Med andre ord er det lige nu rigtig attraktiv at kigge i den elektriske retning, hvis man skal købe både ny eller brugt bil.

I dagens program får vi besøg af en salgschef hos Ejner Hessel, der vil fortælle om, hvordan han oplever forbrugernes ønsker og valg af elbil, hvad der driver dem fra at vælge fossilt til el, og hvad vi i fremtiden kan se frem til af tendenser på elbilsmarkedet. Samtidig vil en aktieanalytiker fra Jyske Bank se på elbilsmarkedet med økonomi og investeringer for øje.

Læs mere om lån til elbil via Jyske Bank

Dagens gæst og værterne

Simon Justesen, salgschef hos Ejner Hessel

Anders Haulund Vollesen, senior aktieanalytiker i Jyske Bank

Michelle Nørgaard, aktieekspert i Jyske Bank

Anne Kejser, ankervært

Cæcilie Møldrup, chatvært

Del denne side:

Batterierne kan blive en gamechanger på bilmarkedet

Udviklingen af stærkere og mere miljøvenlige batterier er i højeste gear. Og bilproducenterne nærmer sig opløbet i et race om at være først med masseproduktionen af elbiler, der kan køre markant længere og oplades meget hurtigere end dem, vi kender i dag. Vinderen får en markedsfordel.

18. juni 2024 kl. 10
Næste webinar

Myter, ordsprog og gode historier på aktiemarkedet

Vi vender nogle af de mange myter, sayings og gode historier, som præger aktiemarkedet og vores investeringsvaner. Er der et tidspunkt på døgnet, på ugen eller på måneden, hvor det er bedst at investere? Hvad er ”Santa Claus Rally”? Er guld altid en sikker havn? Og er maj en dårlig måned?

Sådan udvælger og behandler vi aktier relateret til temaet:

Nedenstående aktier er udvalgt ud fra 1) deres strategiske tilknytning til det belyste tema samt 2) deres rent kvantitative attraktivitet med baggrund i Jyske Quant modellen på udgivelsesdatoen for videoen. Sidstnævnte fokuserer på prisfastsættelse, kvalitet og stemningen omkring den givne aktie. Vær opmærksom på, at der ikke følges op på temaet og/eller de anbefalede aktier efter udgivelsesdatoen. Du kan se de nuværende kvantitative anbefalinger på aktierne relateret til temaet (Køb, Neutral, Salg) via de links, som følger med denne video.