Temaer, der gør dig klogere

Dyk ned i aktuelle temaer og tendenser, og bliv klogere på områderne ved hjælp af eksperter, gode råd, webinarer, podcasts og meget andet. 


Hold dig opdateret på aktuelle emner

Katjing - et humoristisk investeringsunivers

Katjing er et investeringsunivers, hvor vi med bl.a. podcasts og webinarer gør en kompleks finansverden mindre abstrakt, mere håndgribelig og mere levende.

Og så får du adgang til eksklusive analyser og anbefalinger af aktier, selskaber, temaer og problemstillinger - direkte fra bankens eksperter og aktiemodellen Jyske Quant. 


Åbent Hus - boligwebinarer for dig med interesse i boligmarkedet

Åbent Hus handler om alt, der har med bolig at gøre. Sammen med værterne kan du blive klogere på alt fra renter til renovering, når boligeksperter svarer på spørgsmål fra seerne. Og så er det både for nye som rutinerede boligejere.Andre temaer, der måske interesserer dig

Sikkerhed: Undgå at blive svindlet

Kriminelle forsøger i stigende grad at lokke oplysninger ud af borgere om fx adgangskoder og betalingskort. Få en masse gode råd og bliv klogere på digital sikkerhed og svindel.

Digitale penge

Vores økonomi er langsomt, men meget sikkert blevet mere og mere digital de seneste 30-40 år. Bliv klogere på digitale penge og den udvikling, der sker i disse år. I vores adfærd, i teknologien og i økonomien.

Finansnyt - seneste nyt fra finansmarkedet

Følg markedet og få seneste nyt om aktier, obligationer og analyser af finansmarkedet fra Jyske Bank. 

Et nyhedsbrev, der gør dig klogere på økonomi, samfund og tendenser

I Jyske Bank går vi op i den verden, der omgiver os. For den har betydning for økonomien - både din og vores. Nyhedsbrevet giver dig overblik og indblik i emner, som berører din hverdag. Lige til at blive klogere af.

Se et eksempel på Jyske Bank Nyt, før du siger ja tak [PDF].

Se Jyske Banks persondatapolitik