Velkommen til Katjing

Kom med, når vi med podcasts og webinarer gør en kompleks finansverden mindre abstrakt, mere håndgribelig og mere levende - og få lettere ved selv at træffe de rigtige investeringsbeslutninger.

Mere end bare investering

Analyser og aktieanbefalinger

Få adgang til eksklusive analyser og anbefalinger af aktier, selskaber, temaer og problemstillinger - direkte fra bankens eksperter og aktiemodellen Jyske Quant. 

Podcasts

Katjing er også en investeringspodcast, som du til enhver tid kan finde, hvor du normalt lytter til podcasts eller lige her på siden. Lyt til Katjing.

Webinarer

Hver fjerde uge mødes vi til et live webinar med gæster i sofaen. Vi svarer på spørgsmål fra jer seere og taler ind i aktuelle tendenser. Se tidligere webinarer.

Ekstra krydret indhold

Vi plukker udvalgte emner fra podcasts og webinarer, og går et spadestik dybere for at blive endnu klogere på investering. Følg med på #Katjing.


14. februar 2024

Lyt til den seneste episode af Katjing

Anne og Michelle har besøg af forbrugerekspert og marketing- og kommunikationsrådgiver Julie Daugaard fra Dentsu.

Julie er medforfatter på en forbrugertrendrapport for 2024, og med udgangspunkt i den, ser hun og Michelle nærmere på, hvordan det skaber ringe i vandet på aktiemarkederne. 

#katjing

Kom med ned i detaljerne

Unges nye syn på ’falskhed’ åbner op for innovative opfindelser

En modtrend spirer i øjeblikket. Længe har det ægte været bedst, men forfalskninger vinder frem og har endda styrket den grønne omstilling. Forbrugerekspert Julie Daugaard gør os klogere på, hvilke forfalskninger, der er på vej.


Vil krisen i Det Røde Hav føre til dyrere varer?

Økonomerne melder om faldende inflation og begyndende faldende renter. En god udvikling, der vil være med til at sætte gang i økonomien igen og holde priserne i ro. Men kan det hele vende igen, nu hvor skibsfarten er sejlet ind i nye problemer? Denne gang som følge af Houthibevægelsens angreb på den kommercielle skibsfart i Det Røde Hav ved indsejlingen til Suez-kanalen.


Hvem er de to kvinder, der snakker om investering?

En tv-og radiovært med stor interesse for investeringer og de finansielle markeder, og en professionel aktiestrateg, der er vant til at formidle alt, hvad der handler om investering.28. februar 2024
Næste webinar

Livewebinar om investering

Vi analyserer investeringsmarkedet på en afslappet, humoristisk og vedkommende måde med gæster i studiet og konkrete aktieanbefalinger.


Lær mere om investering

Hvorfor investere?

Det er nemt og bekvemt at have sin opsparing stående på en konto. Så hvorfor investere i værdipapirer?

Bliv klogere på investering

Kender du de typiske tanker før første investering? Det er vigtigt at være godt og grundigt forberedt. 

Find dit investeringsmatch

Foretag fire enkle valg og få forslag til de af Jyske Banks investeringsløsninger, der matcher dig.


Kom i gang med at investere

Har du brug for et skub for at komme i gang med at investere? Lad os tage en uforpligtende snak, så du kan komme godt fra start. 

Investeringsinfo: Se aftaler og betingelser vedrørende investering i Jyske Bank

Beskatning af gevinst og tab ved investering

Vilkår og betingelser

 

Denne præsentation er ikke et salgstilbud, en opfordring til køb eller personlig investeringsrådgivning, men alene en del af bankens generelle markedsføring på investeringsområdet.