Hva' nu hvis Trump vinder valget?

Det kommer ikke til at gå stille for sig, hvis Trump sætter sig på præsidentembedet igen...

Hør også episoden som podcast

Lyt på SpotifyLyt på Apple PodcastLyt på Google Podcast

Ifølge Kim Fæster, USA-ekspert i Jyske Bank, har Trump store ændringer oppe i ærmet, som kommer til at få konsekvenser for de finansielle markeder internationalt. Toldforhøjelser, ophør af NATO-samarbejdet, deportering af ulovlige immigranter og ændringer på skatteområdet er nogle af nøglefaktorerne, der vil sende rystelser ud i de finansielle markeder.

Dagens gæst og værterne

Kim Fæster, chefanalytiker i Jyske Bank

Michelle Nørgaard, aktieekspert i Jyske Bank

Anne Kejser, ankervært

Cæcilie Møldrup, chatvært

Del denne side:

Trump som præsident – hvad betyder det for dig?

Donald Trump har god vind i sejlene for tiden, og det virker ikke urealistisk, at han vinder USA’s præsidentvalg til november. Hvis det sker, så vil han i høj grad arbejde ud fra devisen ’America First’. Det vil sætte sit præg på verdenshandel og verdensøkonomi – men vil Trumps mange mærkesager også kunne mærkes af det danske erhvervsliv og helt ud i den enkelte danskers hverdag?


Klar til at investere?

Du kan selv købe og sælge fx aktier, obligationer og investeringsforeninger i din mobil- og netbank.

Få finansnyheder fra Finansnyt

Du kan altid følge med i, hvad der rører sig på finansmarkederne, få markedsanalyser og tilmelde dig daglig sms- og mailservice om finansmarkedet.


24. april 2024
Næste webinar

Elbilsmarkedet – nu og i fremtiden

Salget af elbiler har de senere år virkelig taget fart og lige nu er det attraktivt at kigge i den elektriske retning, hvis man skal købe bil. Vi får besøg af salgchef hos Ejner Hessel og en aktieanalytiker fra Jyske Bank.


Sådan udvælger og behandler vi aktier relateret til temaet:

Nedenstående aktier er udvalgt ud fra 1) deres strategiske tilknytning til det belyste tema samt 2) deres rent kvantitative attraktivitet med baggrund i Jyske Quant modellen på udgivelsesdatoen for videoen. Sidstnævnte fokuserer på prisfastsættelse, kvalitet og stemningen omkring den givne aktie. Vær opmærksom på, at der ikke følges op på temaet og/eller de anbefalede aktier efter udgivelsesdatoen. Du kan se de nuværende kvantitative anbefalinger på aktierne relateret til temaet (Køb, Neutral, Salg) via de links, som følger med denne video.