Hils på min søn, Vuf-Hans

Flere kæledyrsejere betragter deres kæledyr på lige fod med menneskelige familiemedlemmer. De køber luksusvarer, gaver mv. til dyrene, og skulle Vuf-Hans blive syg venter behandling, medicinering eller operationer, indtil den bette er på benene igen. Humaniseringstrenden er støt og roligt ved at spire frem i Europa.

Haider Anjum, senior aktieanalytiker i Jyske Bank vender potentialet på det økonomiske marked indenfor dyrefoder, dyremedicin osv. sammen med Lotte Evers, dyreekspert og marketingchef i Agria Dyreforsikring.

Dagens gæst og værterne

Haider Anjum, senior aktieanalytiker

Lotte Evers, dyreekspert og marketingchef i Agria Dyreforsikring

Michelle Nørgaard, aktieekspert i Jyske Bank

Anne Kejser, ankervært

Cæcilie Møldrup, chatvært

Del denne side:

Voksende kæledyrstrend smitter af på aktiemarkederne

Kæledyrene fylder mere i vores hjem og hjerter end nogensinde. Dyrene får spa-behandlinger, terapi og massage, og vi skruer hellere ned for vores egne goder end for dyrenes. Det skaber alt sammen et potentiale for investorerne, men hvorfor humaniserer vi vores kæledyr, og er det overhovedet dyrenes behov?

Lyt også episoden som podcast

Du kan også følge og lytte til alle episoder af Katjing i din foretrukne podcast-afspiller. 


14. august 2024
Næste webinar

Den købestærke ældre generation

Tiden, hvor den ældre generation spinkede og sparede for så at efterlade sig en kæmpe arv, er forbi. I dag topper 65+ listen over det højeste månedlige forbrug på nethandel. Men potentialet i deres købekraft er ikke i samme grad fulgt med hos virksomhederne.

Katjing-logo med webinar- og podcast-ikoner

Sådan udvælger og behandler vi aktier relateret til temaet:

Nedenstående aktier er udvalgt ud fra 1) deres strategiske tilknytning til det belyste tema samt 2) deres rent kvantitative attraktivitet med baggrund i Jyske Quant modellen på udgivelsesdatoen for videoen. Sidstnævnte fokuserer på prisfastsættelse, kvalitet og stemningen omkring den givne aktie. Vær opmærksom på, at der ikke følges op på temaet og/eller de anbefalede aktier efter udgivelsesdatoen. Du kan se de nuværende kvantitative anbefalinger på aktierne relateret til temaet (Køb, Neutral, Salg) via de links, som følger med denne video.