Andelsbolig - et kompliceret marked

”Andelsboliger? Det er et af de allermest komplicerede områder på hele boligmarkedet”. Sådan siger boligøkonom, Mikkel Høegh, da redaktionen snakker om indholdet til denne udgave af Åbent Hus.

Webinaret blev afholdt den 1. maj.

Så Cæcilie, Rasmus og alle jer, der kigger med på webinaret, skal spidse ører, når Mikkel ruller sig ud og fortæller om andelskrone, vedtægter, årsregnskab, boligafgift, teknisk pris og alt det andet man skal forholde sig til, hvis man drømmer om en andelsbolig.

Dagens deltagere

Mikkel Høegh, boligøkonom

Rasmus Nielsen, vært

Cæcilie Møldrup, chatvært

Del denne side:

Mere andelsbolig

Køb andelsbolig med åbne øjne og få fordelene

I de større byer vælger førstegangskøberne ofte en andelsbolig, fordi man kan få flere kvadratmeter for pengene sammenlignet med en ejerbolig. Det er en god vej ind på boligmarkedet for førstegangskøberne, fortæller Daniel Bøhlers, der er markedsdirektør for Andelsbolig Privat i Jyske Bank, men man skal gå ind til købet med ’åbne øjne’, lyder det også.

Lejlighedsblokke med altaner

Næste webinar

Nybyggeri - skal du bygge dit eget hus?

Nybyg er en helt særlig disciplin. Du kan få det, som du vil have det - hvis altså pengene rækker - men du skal forberede dig på, at der starter en proces med en masse beslutninger. Til- og fravalg står i kø. 

Vi sætter fokus på nybyggeri den 21. august kl. 19.00 - og prøver at hjælpe dig, der aldrig har prøvet det før.

Seneste bolignyheder

1/1