Mobilbanken er den nemme vej til økonomi i hverdagen. Du har den altid med dig, og den giver dig hurtigt overblik – uanset hvor og hvornår.

Smartphone med skærmbillede af Jyske Bank mobilbank til dig

Nem adgang til det vigtige

Din personlige forside i mobilbanken hedder ”Til dig”. Det hedder den, fordi det er dér, du finder genveje og indhold, som passer til dig.

Betal, overfør og øvrige funktioner

Mobilbanken er designet til at give dig bedst muligt overblik og gøre det nemt og hurtigt for dig at betale, overføre, tjekke konto, eller hvad du ellers har brug for i en travl hverdag.

Skriv til os

Du kan skrive til os og få svar direkte i mobilbanken. Vi gemmer beskederne for dig i din Indbakke, hvor vi også gemmer dine dokumenter for dig. Alt er samlet på ét sted.


Smartphone der viser investering i Jyske Bank mobilbank

Investering

Du kan købe, sælge og få hurtigt overblik over dine investeringer. Følg markedet og dine egne investeringer, mens du er på farten.

Forbrug

Dine køb og andre udgifter kategoriseres, så du nemt kan se, hvad du bruger dine penge på.

Sikkerhed

Du skal bruge dit NemId for at oprette dig som bruger. Og når du fx opretter betalinger eller skal overføre penge til andre end dig selv, skal du godkende med NemID – det gør det trygt og sikkert at bruge mobilbank.


Sådan gør du

Hent mobilbanken til din smartphone i App Store eller Google Play og følg vejledningen i app’en. Når du opretter dig, skal du bruge NemID, og du skal vælge en kode, som du vil bruge til mobilbanken. Du skal selvfølgelig være kunde i Jyske Bank.