Praktik og studiejob

Vil du afprøve din teoretiske viden fra studiet i praksis? I Jyske Bank kan du få praktisk erfaring som praktikant eller studentermedhjælper.

Kom i praktik

Er du kandidatstuderende, kan du komme i praktik i alt fra kommunikationsafdelingen til Jyske Markets - eller noget helt tredje. Du bliver for en periode en del af afdelingen og får mulighed for at omsætte din teoretiske viden til praksis. Praktikken foregår oftest i Jyske Banks Hjemsted i Silkeborg.

Bliv studentermedhjælper

Vi mangler jævnligt studentermedhjælpere i mange forskellige afdelinger - som oftest i Jyske Banks Hjemsted i Silkeborg. Her bliver du også en del af afdelingen, og du kan erfare, hvordan teorien fra dit studie kan bruges i virkeligheden. Dine opgavers kompleksitet og dine udfordringer vil kunne udvikle sig i takt med, at du udvikler dig på studiet og opnår erfaringer i Jyske Bank

Aktuel jobmulighed: Studiejob som rådgiverassistent (Jylland)

Sådan gør du

For både praktik- og studentermedhjælperstillinger er du velkommen til at registrere dit CV og dine ønsker i vores Emnebank for Jylland eller Sjælland, Fyn og øerne. Så vurderer vi din henvendelse og har den, hvis der viser sig en mulighed. Vi gemmer dit CV i op til seks måneder.

De fleste praktik- og studentermedhjælperstillinger slår vi op under ledige jobs. Vi vil derfor under alle omstændigheder opfordre dig til at søge, når der er noget, du synes, er interessant.