Send os en uopfordret ansøgning

Hvis du ikke kan finde dit drømmejob blandt de opslåede stillinger, så fat tasterne og send os en uopfordret ansøgning. Skriv til os, hvad dit drømmejob er, og hvorfor du vil passe godt ind i Jyske Bank-koncernen. Så er det måske dig, vi ringer til, næste gang vi mangler en medarbejder med dine kvaliteter.

Vi er på udkig efter unikke og højt kvalificerede medarbejdere, der kan gøre en forskel i en bank, som ikke ligner de andre banker. Vi kan tilbyde job både inden for rådgiverfunktioner og andre jobfunktioner. Vælg et jobområde og en geografisk placering for det job, du ønsker at søge uopfordret.

Sådan behandler vi din ansøgning

HR vurderer din ansøgning inden for 14 dage og sender den videre til den ansvarlige for området, hvis vi finder ansøgningen interessant. Vi gemmer din ansøgning i op til seks måneder, men du vil altså ikke som udgangspunkt få en tilbagemelding.

Du skal med andre ord også selv holde øje med, om der er interessante ledige job hos os. Hvis du tilmelder dig JobAgenten, får du besked, når der er ledige job, som er relevante for dig.

Tilmeld dig JobAgenten


Job i en afdeling

Uopfordret ansøgning - job i en afdeling

Er du en af de allerbedste på dit felt? Så send os en uopfordret ansøgning. Vi søger løbende kompetente medarbejdere til vores afdelinger i hele landet.

Privat

Bankrådgiver er et af de mest klassiske bankjob. Der findes forskellige specialer, og vi hører gerne, hvad du er mest optaget af - private banking, pension, kredit, bolig, de unge m.m. Vi rådgiver og servicerer privatkunder fra ca. 100 adresser landet over. Vi forventer, at du er blandt de dygtigste på dit felt, at du kan skabe forretninger og har et godt og smittende humør.

Vælg en landsdel og søg uopfordret

Jylland | Sjælland, Fyn og øerne

Jyske Bank Online

Bliv bankrådgiver i en digital afdeling, hvor kontakten med kunden foregår pr. telefon, chat og e-mail. Du skal yde rådgivning, som kommer hele vejen rundt om kunden – ofte med udgangspunkt i kundens bolig. Vores markedsområde er hele Danmark, og vi arbejder med udgangspunkt i enten Silkeborg eller Kgs. Lyngby. Vi forventer, at du er blandt de dygtigste på dit felt, at du kan skabe forretninger, smiler gennem telefonen og har et godt og smittende humør.

Vælg en by og søg uopfordret

Silkeborg | Kgs. Lyngby

Erhverv

Vi rådgiver og servicerer erhvervskunder fra mere end 75 adresser landet over. Inden for rådgivning af erhvervskunder findes der tre forskellige retninger, du kan søge hos os:

  • Som erhvervspartner får du ansvar for en passende portefølje af erhvervskunder. Du skal rådgive og servicere kunderne i samarbejde med erhvervsrådgiveren og bankens specialister.
  • Som erhvervsrådgiver vil du ikke få et direkte kundeansvar for egen kundeportefølje. Du får i stedet, sammen med teamets erhvervspartnere, ansvaret for at betjene erhvervskunderne ud fra koncernens koncepter og erhvervsprodukter.
  • I jobbet som erhvervsmedarbejder vil du skulle understøtte afdelingens rådgivere.

Til alle tre jobprofiler forventer vi, at du har en stor faglig indsigt samt vilje og evne til at udvikle dig løbende inden for erhverv, så du fremstår som en seriøs og professionel rådgiver, der har bevidst tilfredse kunder.

Vælg en landsdel og søg uopfordret

Jylland | Sjælland, Fyn og øerne

Private Banking

Private Banking har ansvaret for formue- og investeringsrådgivning af koncernens Private Banking-kunder. Kunderne rådgives og serviceres ud fra ni Private Banking-afdelinger i koncernen. Som formuestrateg, investeringsrådgiver eller formue- og investeringsrådgiver arbejder vi med at optimere kundernes formue ud fra koncernens produkter inden for formueoptimering, investerings- og pensionsrådgivning. Dette vil i mange tilfælde ske i tæt samarbejde med kundens lokale rådgiver, så kunderne oplever helhedsrådgivning på et højt fagligt niveau, og vi sikrer kundernes kendskab til vores samlede Private Banking-koncept.

Vælg en landsdel og søg uopfordret

Jylland | Sjælland, Fyn og øerne

Ledelse i vores kundevendte afdelinger

Ledelse i Jyske Bank-koncernen indeholder mange facetter. Afdelingslederen er bindeleddet mellem forretningen og medarbejderne. Vi forventer derfor, at vores afdelingsledere har indsigt i forretningen og er i stand til at sparre strategisk og fagligt med medarbejderne. Som leder i en af koncernens afdelinger er dine vigtigste succeskriterier at skabe resultater sammen med dine medarbejdere, sikre indtjening og rentabilitet for din forretning og bidrage til en attraktiv arbejdsplads. Du bør specificere, hvilket fagområde dine kvalifikationer passer ind i, når du søger uopfordret som leder.

Vælg en landsdel og søg uopfordret

Jylland | Sjælland, Fyn og øerne


Andre jobs

Uopfordret ansøgning - Andre jobs

Jyske Bank-koncernen er en moderne arbejdsplads og en koncern i konstant udvikling. Det betyder, at vi har brug for dygtige medarbejdere på mange forskellige arbejdsområder. Derfor hører vi gerne fra dig, hvis du er en af de dygtigste inden for dit felt. Find det område, der passer bedst til din faglighed.

Administration

Forretningsservice, servicecentre, back office – kært barn har mange navne. Er du dygtig, effektiv, hurtigt opfattende og god til at yde support til andre forretningsenheder, så er det her, du kan søge.

Søg uopfordret i Silkeborg

Forretningsudvikling

Forretningsudvikling er udvikling af produkter, processer og koncepter til alle forretningsenheder i koncernen. Som forretningsudvikler bliver du specialist på et specifikt forretningsområde, hvor du bruger din teoretiske og praktiske viden til at udvikle forretningen. En forretningsudvikler er bindeleddet mellem it og forretningen, men er også den, der evner at udvikle nye produkter eller metoder til gavn for kunderne og dermed også for koncernen.

Søg uopfordret

HR

Koncernens HR-enhed dækker alle behov for support og udvikling af medarbejdere. Løn, politikker, ledersparring, kompetenceudvikling, employer branding, ledelsesudvikling, organisationsudvikling og meget andet. Er du en af de allerbedste inden for HR-faget, og drømmer du om at gøre en forskel inden for værdibaseret ledelse og adfærd, hører vi gerne fra dig.

Søg uopfordret

Investering – Capital Markets

Capital Markets er en central del af koncernens samlede Handels- og Investeringsværdikæde, og har ansvaret for koncernens største kunder. Forretningsenheden omfatter Jyske Banks finansielle handelsplads i området Jyske Markets og alle Jyske Bank-koncernens forvaltningsaktiviteter, der er forankret i området Jyske Capital.

I Capital Markets ansætter vi blandt andet analytikere, risikostyrere, kunderådgivere/account managere og portefølje managere.

Søg uopfordret i Silkeborg

It

Vi ansætter softwareudviklere, testere, usability-konsulenter, projektledere osv. til nøglepositioner, der skal sikre et solidt it-grundlag for fremtidens bank – både i Silkeborg og Kgs. Lyngby. Jyske Bank-koncernen har desuden outsourcet sin udvikling til Bankdata og sin drift til JN Data, hvorfor der er mange stillinger i koncernen, som vil være et tæt samarbejde med dem.

Vælg en by og søg uopfordret

Silkeborg | Kgs. Lyngby

Jura

Juridisk enhed er primært det sted, hvor vi ansætter jurister. De juridiske afdelinger understøtter de øvrige enheder med både generelle og konkrete juridiske problemstillinger, fx udarbejdelse og gennemgang af dokumenter, kontrakter m.m. samt fortolkning af gældende og kommende lovgivning. Endelig deltager vi i behandling af konkrete sager og tvister med kunder og samarbejdspartnere. Juridisk enhed har også ansvaret for at identificere væsentlige compliance-risici og medvirker til, at disse minimeres. Bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering er også et af vore ansvarsområder.

Søg uopfordret

Jyske Finans

Vi er en dynamisk virksomhed, hvor der løbende bliver igangsat nye projekter. Derfor har vi ofte brug for nye medarbejdere, der kan være med til at forme fremtiden. Vil du være en del af holdet?

Er du en af de bedste inden for leasing og finansiering af biler, maskiner eller materiel til private og erhverv, så send os en ansøgning.

Søg uopfordret

Kredit

Kreditenheden sikrer koncernens kreditkvalitet og understøtter enheder og afdelinger i kreditmæssige forhold – herunder bevilling af større engagementer og support til behandling af konkrete kundeengagementer (fx analyse af regnskaber). Enheden står desuden for den løbende udvikling af kreditpolitik og kreditprocesser.

Søg uopfordret i Silkeborg

Ledelse i vores hjemstedsfunktioner

Ledelse i Jyske Bank-koncernen indeholder mange facetter. Lederen er bindeleddet mellem forretningen og medarbejderne. Vi forventer, at vores ledere har indsigt i forretningen og er i stand til at sparre strategisk og fagligt med medarbejderne. Du bør specificere, hvilket fagområde dine kvalifikationer passer ind i, når du søger uopfordret som leder.

Søg uopfordret

Marketing og kommunikation

Koncernens kommunikation- og marketingafdeling består af et internt full-line marketingbureau, sprogservice, der tager sig af alle bankens oversættelser, en online-afdeling, der håndterer hjemmesider og intranet, og Jyske Bank TV, der producerer både internt og eksternt TV.

Søg uopfordret i Silkeborg

Piccolo/Piccoline

Er du under 18 og søger et job nogle timer om ugen? Eller er du blevet færdig med gymnasiet og har brug for et sabbatår, inden du læser videre? Læg en ansøgning i vores emnebank, så er din ansøgning tilgængelig for vores HR Partnere, når vi har et ledigt job.

Søg uopfordret i Silkeborg

Rengøring og service

Har du lyst til at arbejde fra kl. 16 med rengøring af Jyske Bank lokaler i Silkeborg? Så er det her, du kan søge. Vi forventer, at du er mødestabil, kvalitetsbevidst og fleksibel. Rengøringen består af bl.a. støvsugning, afvaskning af gulve, inventar og toiletter. Derudover er der håndtering af affald.

Søg uopfordret i Silkeborg

Studerende

Som studentermedhjælper kan du arbejde i mange forskellige afdelinger - oftest i Jyske Bank-koncernens Hjemsted i Silkeborg. Du har typisk en til to arbejdsdage om ugen og indgår som ligeværdig medarbejder i afdelingen. Du får udfordrende opgaver, som udvikler dine evner og er tilpasset dit faglige niveau.

Læs mere om studiejob i Jyske Bank

Økonomi

Økonomi og Risikostyring har ansvar for økonomisk styring, udvikling af økonomi- og risikoværktøjer og eksternt regnskab. Derudover sikrer afdelingen rapportering af koncernens risici og kapitalbehov. Vi ansætter specialister inden for en lang række økonomiske kerneområder.

Søg uopfordret