Velkommen i en anderledes bank

Jyske Bank blev grundlagt ud fra en ambition om at være et alternativ til de traditionelle og lidt tunge konkurrenter. Den ambition har vi stadig.

Vi har altid udfordret den finansielle sektor ved at være et skridt foran og have en anderledes tilgang til kunderne og markedet. Vi var den første bank, der konkurrerede på pris. Vi var først med en ægte netbank, og på det seneste har vi gået forrest med en klar holdning til negative renter og revisorpligt for erhvervskunder.

Vi går forrest, fordi vi på den måde kan skabe mest værdi for kunder, aktionærer og medarbejdere.


Værdibaseret adfærd og ledelse

Vores værdier er en række retningslinjer, som binder os sammen og styrer vores handlinger i alt det, vi gør, både over for hinanden og over for andre.

Derfor er vores ledelse værdibaseret. Det betyder, at lederen uddelegerer beslutningskraft til den enkelte medarbejder, hvor det er muligt og hensigtsmæssigt.

Vi tror på, at den enkelte medarbejder både kan og vil tage ansvar for at løse egne opgaver. Du får derfor lov til at tænke anderledes og være kreativ, og du får ansvar og beføjelser svarende til din rolle og dine kompetencer.

Værdibaseret ledelse

Fagligt udfordrende arbejdsplads

Kompetence, tillid og engagement er nøgleord hos os. Det betyder, at vi stoler på vores medarbejdere og giver dem stor handlefrihed. Har du evnerne, vil du hurtigt få ansvar og udfordringer, så du kan udvikle dig.

Vi ønsker at give vores medarbejdere mulighed for udvikling både fagligt, personligt og ledelsesmæssigt, som gør dem til efterspurgt arbejdskraft.

Dine behov og karriereambitioner er derfor et naturligt led i den løbende dialog mellem dig og din leder, og vi hjælper dig godt på vej til at udleve dine ambitioner med karrieresamtaler og læringstilbud – uanset om du vil være leder, projektleder, specialist eller bare vil være dygtigere.

Sådan er det at arbejde i Jyske Bank


Dine fordele som medarbejder

Godt arbejde kræver gode arbejdsforhold. I Jyske Bank ønsker vi, at vores medarbejdere arbejder under de vilkår, de fortjener. Det indebærer basisvilkår som gode løn- og arbejdsforhold, men også ekstra goder som sundhedsforsikring, tandforsikring, frugtordning, mulighed for leje af feriehuse m.m.

Desuden kan du som medarbejder benytte dig af rabataftaler til bl.a. butikker, kulturarrangører, fitnesscentre og frisører over hele landet.

Vi har til gengæld ingen bonusordninger – vi ønsker at anspore til videndeling og samarbejde frem for lukkethed, som kan opstå ved bonusløn.

Læs vores vederlagspolitik [PDF]
Læs vores overenskomst [PDF] 
Læs om ansættelsesvilkår og muligheder [PDF]

Medarbejderfordele

Plads til mere end arbejde

Plads til mere end arbejde

Vi ved, at der er mere i livet end arbejde. Og vi tror på, at vi får mere engagerede medarbejdere, når der også er tid til at leve livet ved siden af arbejdet.

Derfor har vores medarbejdere frihed under ansvar, og vi tilstræber en god balance mellem arbejde og fritid.

Du vil opleve, at din arbejdstid kan planlægges i forhold til dine omstændigheder, og hvordan livet former sig.

For eksempel kan du have mulighed for en varierende ugentlig arbejdstid eller for at arbejde hjemmefra. Til gengæld forventer vi, at du giver en ekstra hånd med, når der er brug for det.


Fællesskabet

Der skal være plads til at lave andre ting sammen med sine kollegaer end at arbejde. Sociale arrangementer uden for arbejdstiden skal først og fremmest være sjove, underholdende og udfordrende. Men det er også ofte en arbejdsmæssig fordel at lære hinanden bedre at kende.

Som medarbejder i Jyske Bank bliver du en del af et fællesskab. Foreningen Jyske Fritid skaber fælles oplevelser for alle medarbejdere. Hen over året afvikles en bred vifte af interessante arrangementer, fx foredrag, skiture, biografture, sportsaktiviteter og koncerter.

Jyske Fritid afholder arrangementer i alle dele af landet, så du kan tage del i Jyske Bank-fællesskabet, uanset hvilken afdeling du hører hjemme i.

Fællesskabet