Risk Management

Virksomheder, som beskæftiger sig med Risk Management, klarer sig oftest bedre end virksomheder, der ikke gør. I Jyske Bank kan du få rådgivning om Risk Management fra specialister på området.

Få Risk Management-rådgivning i Jyske Bank

Hvad er Risk Management?

Risk Management er egentlig risikoledelse, som bl.a. indeholder Risikostyring som værktøj. I Jyske Bank har vi valgt at dedikere ressourcer til professionel rådgivning omkring Risk Management. 

Dialogen om Risk Management handler om på bedst mulig vis at nå de mål og strategier, din virksomhed har. I dialogen får I viden om de værktøjer, man dagligt arbejder med for at styre risici. Værktøjerne til det daglige arbejde med at håndtere og undgå unødvendige tab kalder vi samlet set for risikostyring.

Få overblik over de risici, der aktuelt er oppe i tiden

Risk Management

Rådgivning om Risk Management

Det får du med Risk Management i Jyske Bank

Du får rådgivning som en vedvarende proces med løbende opfølgning fra Jyske Bank. Du kan forvente, at vi vil både udfordre og inspirere jer. Både direktion og bestyrelse i din virksomhed inddrages typisk i rådgivningen. 

Din virksomheds sædvanlige erhvervsrådgiver er altid indgang til rådgivning, også om Risk Management. Sammen vurderer I, hvor virksomheden er i processen med Risk Management, og hvad virksomhedens mål og strategier er. 

Du får tilbud om rådgivning af vores Risk Management specialister og af vores specialister på de enkelte risikoområder. Både din erhvervsrådgiver og specialisterne sørger for løbende at følge op med din virksomhed.

Din virksomhed får adgang til Jyske Banks Risk Management-værktøjer, som I kan bruge i beslutningsprocessen i det strategiske arbejde med Risk Management.

Virksomheden får også hjælp til at udarbejde en risikopolitik, som sikrer, at din virksomhed kan håndtere de hændelser, der kan forhindre jeres mål.

Læs mere om Strategisk Risk Management