Kom i praktik som finansbachelor

I Jyske Bank tilbyder vi dig et struktureret praktikforløb på dit 5. semester - et forløb, som giver dig mulighed for at afprøve teorien og dine færdigheder i praksis. 

Vi giver dig mulighed for at oparbejde erfaring med alle aspekter af rollen som enten Bankrådgiver eller Erhvervsrådgiver. De to roller har hver deres specialiserede forløb, men i begge tilfælde kommer du til at få et indblik i både Erhverv, Privat og Privat Banking. 

Du bliver en del af dagligdagen i en af vores afdelinger og får dermed både indblik i og erfaring med de opgaver, en rådgiver har i Jyske Bank. Du deltager sammen med afdelingens øvrige medarbejdere i aktiviteter og opgaver, så du får praktisk erfaring fra start.

Din udvikling starter allerede første dag i praktikperioden, og du bliver koblet sammen med en erfaren vejleder i afdelingen, der vil følge og støtte dig hele vejen gennem praktikken.

Hverdagen vil være meget alsidig, og du vil blandt andet komme til at deltage i forberedelse, gennemførelse og opfølgning på kundemøder. Du vil arbejde med opgaver som fx registrering, kreditvurdering, dokumenthåndtering og analyser. Det er også op til dig, hvad du har lyst til at blive klogere på.

Vi stiller os gerne til rådighed med input og sparring i forhold til dit bachelorprojekt. Du kommer selv med idéen til emnet - og så kan vi sammen rette fokus på dette i praktikforløbet, så godt vi kan.

Mulighed for studiejob

Et efterfølgende studiejob i en relevant arbejdsfunktion er ofte en mulighed, hvor du kan fortsætte et udfordrende udviklingsforløb som Bankrådgiver eller Erhvervsrådgiver.

Nogle af de opgaver, du fortsætter med som studentermedhjælper, er:

  • Genforhandling af kreditter
  • Boligberegninger
  • Kundeoprettelse
  • Oprettelse af mindre erhverv
  • Afholdelse af 18-års kundemøder
  • Udarbejdelse af diverse aftaledokumenter, f.eks. fuldmagter og netbanksaftaler
  • Vurdering af nye potentielle kunder

Om dig

Du er udadvendt og har lyst til at skabe gode kundeoplevelser og dermed sikre, at kunderne laver deres bankforretninger med dig og Jyske Bank. Du har mod på at indgå i en udfordrende hverdag, at vi godt må være anderledes og utraditionelle, og at du har succes sammen med dit team. Samtidig er du ambitiøs i forhold til personlig og faglig udvikling og nysgerrig på uddannelsesmuligheder i hele Jyske Bank.

Vi kigger naturligvis på karakterer, men de betyder bestemt ikke alt. Det er mindst lige så afgørende, at du har de personlige egenskaber, der skal til for at møde kunden og give dem gode oplevelser.


Er du færdiguddannet finansbachelor, og drømmer om job i Jyske Bank?

Så opret dig i vores CV-bank

Har du været i praktik i en anden virksomhed, men ikke fået en traineeplads eller fast stilling? Så har du mulighed for at registrere dit CV i vores CV-Bank med henblik på at blive trainee.

Når behovet for en trainee opstår, tager vi udgangspunkt i de dokumenter, du har registreret. Derfor kan du i databasen uploade din ansøgning, dine karakterer og dit CV.

Vores store geografiske spredning af afdelinger rundt om i hele Danmark kræver, at du er mobil, men indiker gerne det ønskede geografiske område, og om du er mest interesseret i at arbejde som Bankrådgiver eller Erhvervsrådgiver.

Du hører fra os, hvis vi får brug for flere trainees inden for det område, du søger. Vi vil dog altid opfordre dig til at holde øje med vores ledige jobs og samtidig tilmelde dig vores JobAgent. Så er du sikker på at blive informeret, når vi slår et job op, som passer på dit valgte jobområde.

CV-bank


Vil du vide mere?

Vil du vide mere, så kontakt vores HR-medarbejder.