Finansbachelor - vælg mellem to karrierespor

I Jyske Bank tilbyder vi dig som finansbachelor valget mellem to forskellige praktikforløb: Bankrådgiver eller Erhvervsrådgiver. Vi tilbyder et struktureret praktikforløb på dit 5. semester.


Praktik som finansbachelor

Som finansbachelorpraktikant afprøver du teorien og dine færdigheder i praksis. Vi giver dig mulighed for at oparbejde erfaring med alle aspekter af rollen som enten Bankrådgiver eller Erhvervsrådgiver.

Du bliver en del af dagligdagen i en af vores afdelinger og får dermed både indblik i og erfaring med de opgaver, en rådgiver har i Jyske Bank. Du deltager sammen med afdelingens øvrige medarbejdere i aktiviteter og opgaver, så du får praktisk erfaring fra start.

Din udvikling starter allerede første dag i praktikperioden, og du bliver koblet sammen med en erfaren vejleder i afdelingen, der vil følge og støtte dig hele vejen gennem praktikken.

Hverdagen vil være meget alsidig, og du vil blandt andet komme til at deltage i forberedelse, gennemførelse og opfølgning på kundemøder. Du vil arbejde med opgaver som fx registrering, kreditvurdering, dokumenthåndtering og analyser. Det er også op til dig, hvad du har lyst til at blive klogere på.

Vi stiller os gerne til rådighed med input og sparring i forhold til dit bachelorprojekt. Du kommer selv med idéen til emnet - og så kan vi sammen rette fokus på dette i praktikforløbet, så godt vi kan.

Mulighed for studiejob

Et efterfølgende studiejob i en relevant arbejdsfunktion er ofte en mulighed, hvor du kan fortsætte et udfordrende udviklingsforløb som Bankrådgiver eller Erhvervsrådgiver.

Nogle af de opgaver, du fortsætter med som studentermedhjælper, er:

  • Genforhandling af kreditter
  • Boligberegninger
  • Kundeoprettelse
  • Oprettelse af mindre erhverv
  • Afholdelse af 18-års kundemøder
  • Udarbejdelse af diverse aftaledokumenter, f.eks. fuldmagter og netbanksaftaler
  • Vurdering af nye potentielle kunder

Om dig

Du er udadvendt og har lyst til at skabe gode kundeoplevelser og dermed sikre, at kunderne laver deres bankforretninger med dig og Jyske Bank. Du har mod på at indgå i en udfordrende hverdag, at vi godt må være anderledes og utraditionelle, og at du har succes sammen med dit team. Samtidig er du ambitiøs i forhold til personlig og faglig udvikling og nysgerrig på uddannelsesmuligheder i hele Jyske Bank.

Vi kigger naturligvis på karakterer, men de betyder bestemt ikke alt. Det er mindst lige så afgørende, at du har de personlige egenskaber, der skal til for at møde kunden og give dem gode oplevelser.


Er du allerede færdiguddannet finansbachelor, og drømmer du om en karriere i Jyske Bank?

Har du været i praktik i en anden virksomhed, men ikke fået en traineeplads eller fast stilling, så har du mulighed for at registrere dit CV i vores trainee CV-database.

Når behovet for en trainee opstår, tager vi udgangspunkt i de dokumenter, du har registreret. Derfor kan du i databasen uploade din ansøgning, karakterer og CV.

Vores store geografiske spredning af afdelinger rundt om i hele Danmark kræver, at du er mobil, men indiker gerne det geografiske område, og om du er mest interesseret i at arbejde som Bankrådgiver eller Erhvervsrådgiver.

Ansøgningerne gennemgås løbende, og du hører fra os, hvis vi får brug for flere trainees inden for det område, du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Opret dig i vores emnebank

Emnebank Jylland

Emnebank Sjælland og Øerne


Mere information

Vil du vide mere, så kontakt vores HR-medarbejdere

Jylland

Fyn, Sjælland og øerne