Premierewebinar: Hvad er do’s and don’ts i den nye regnskabssæson?

Vi kigger på forventningerne til top og bund og tager temperaturen på Suez-kanalen. Denne gang gæster senior aktieanalytiker, Morten Enggaard, studiet.

Hør også episoden som podcast

Lyt på SpotifyLyt på Apple PodcastLyt på Google Podcast

Regnskabssæsonen er i gang. Hvad er do’s and don’ts i forhold til handel. Og hvad er forventningerne til top og bund?

Vi tager igen temperaturen på Suez-kanalen. Gæst Morten Enggaard, senior aktieanalytiker i Jyske Bank, vender situationen i Det Røde Hav, og hvilken betydning det har for den globale kapacitetssituation og fragtraternes reaktion. Helt specifikt analyserer han også, hvad det har af betydning for Mærsks aktiekurs. 

Dagens gæst og værterne

Morten Enggaard, senior aktieanalytiker i Jyske Bank

Ib Fredslund Madsen, chefstrateg i Jyske Bank

Anders Haulund Vollesen, senior aktieanalytiker i Jyske Bank

Anne Kejser, ankervært

Cæcilie Møldrup, chatvært

Del denne side:

Vil krisen i Det Røde Hav føre til dyrere varer?

Økonomerne melder om faldende inflation og begyndende faldende renter. En god udvikling, der vil være med til at sætte gang i økonomien igen og holde priserne i ro. Men kan det hele vende igen, nu hvor skibsfarten er sejlet ind i nye problemer? Denne gang som følge af Houthibevægelsens angreb på den kommercielle skibsfart i Det Røde Hav ved indsejlingen til Suez-kanalen.

14. august 2024
Næste webinar

Den købestærke ældre generation

Tiden, hvor den ældre generation spinkede og sparede for så at efterlade sig en kæmpe arv, er forbi. I dag topper 65+ listen over det højeste månedlige forbrug på nethandel. Men potentialet i deres købekraft er ikke i samme grad fulgt med hos virksomhederne.

Katjing-logo med webinar- og podcast-ikoner

Sådan udvælger og behandler vi aktier relateret til temaet:

Nedenstående aktier er udvalgt ud fra 1) deres strategiske tilknytning til det belyste tema samt 2) deres rent kvantitative attraktivitet med baggrund i Jyske Quant modellen på udgivelsesdatoen for videoen. Sidstnævnte fokuserer på prisfastsættelse, kvalitet og stemningen omkring den givne aktie. Vær opmærksom på, at der ikke følges op på temaet og/eller de anbefalede aktier efter udgivelsesdatoen. Du kan se de nuværende kvantitative anbefalinger på aktierne relateret til temaet (Køb, Neutral, Salg) via de links, som følger med denne video.