Myter, ordsprog og gode historier på aktiemarkedet

Vi vender nogle af de mange myter, sayings og gode historier, som præger aktiemarkedet og vores investeringsvaner. Er der et tidspunkt på døgnet, på ugen eller på måneden, hvor det er bedst at investere? Hvad er ”Santa Claus Rally”? Er guld altid en sikker havn? Og er maj en dårlig måned?

Læs de til enhver tid gældende aktieanbefalinger og vigtig investorinformation.

Dagens gæst og værterne

Ib Fredslund Madsen, aktiestrategi i Jyske Bank

Michelle Nørgaard, aktieekspert i Jyske Bank

Anne Kejser, ankervært

Cæcilie Møldrup, chatvært

Del denne side:

14. august 2024
Næste webinar

Den købestærke ældre generation

Tiden, hvor den ældre generation spinkede og sparede for så at efterlade sig en kæmpe arv, er forbi. I dag topper 65+ listen over det højeste månedlige forbrug på nethandel. Men potentialet i deres købekraft er ikke i samme grad fulgt med hos virksomhederne.

Katjing-logo med webinar- og podcast-ikoner

Er myter og talemåder en hjælp for investorer?

Er januar den bedste investeringsmåned? Skal man sælge sine aktier i maj? Er dagens første handelstime den bedste? Hvad er en faldende kniv? Chefstrateg Ib Fredslund Madsen tager os med på en rejse ind i investeringsverdenens myter og gode historier.

Lyt også episoden som podcast

Du kan også følge og lytte til alle episoder af Katjing i din foretrukne podcast-afspiller. 


Sådan udvælger og behandler vi aktier relateret til temaet:

Nedenstående aktier er udvalgt ud fra 1) deres strategiske tilknytning til det belyste tema samt 2) deres rent kvantitative attraktivitet med baggrund i Jyske Quant modellen på udgivelsesdatoen for videoen. Sidstnævnte fokuserer på prisfastsættelse, kvalitet og stemningen omkring den givne aktie. Vær opmærksom på, at der ikke følges op på temaet og/eller de anbefalede aktier efter udgivelsesdatoen. Du kan se de nuværende kvantitative anbefalinger på aktierne relateret til temaet (Køb, Neutral, Salg) via de links, som følger med denne video.