Eventyret om Novo og guldkalven Wegovy

”Der var engang en folkeaktie, der hed Novo”. Sådan kunne man godt starte fortællingen om den noget så omtalte aktie – i hvert fald lige nu, hvor mange ser det som noget af et eventyr, hvad der sker med Novo Nordisk for tiden.

Hør også episoden som podcast

Lyt på SpotifyLyt på Apple PodcastLyt på Google Podcast

I dagens webinar dykker vi ned i, om det nu også ER så eventyrligt, som det ser ud til. Og ikke mindst om eventyret fortsætter.

Bliv klogere på Novo Nordisks betydning for dansk økonomi og hvordan, at Novo Nordisk har påvirket BNP-tallet for Danmark. Medicinalsektoren fylder 5% af BNP, men hvem vinder - er det Novo-aktionærerne, som har fyldt pensionsdepoterne op?

Dagens gæst og værterne

Niels Rønholt, cheføkonom i Jyske Bank

Henrik Hallengren, aktieanalytiker i Jyske Bank

Michelle Nørgaard, aktieekspert i Jyske Bank

Anne Kejser, ankervært

Cæcilie Møldrup, chatvært

Del denne side:

Fedmemedicin hitter på aktiemarkedet. Er kursen pustet op?

Med vægttabsmidlet Wegovy har Novo Nordisk sat gang i en sand lavine af små og store biotech-selskaber, som vil have en bid af fedmebehandlings-kagen. Det har sat sit præg på aktiemarkedet. Henrik Hallengreen Laustsen, der er senioranalytiker i Jyske Bank, gør dig klogere på fedmemarkedet. 

14. august 2024
Næste webinar

Den købestærke ældre generation

Tiden, hvor den ældre generation spinkede og sparede for så at efterlade sig en kæmpe arv, er forbi. I dag topper 65+ listen over det højeste månedlige forbrug på nethandel. Men potentialet i deres købekraft er ikke i samme grad fulgt med hos virksomhederne.

Katjing-logo med webinar- og podcast-ikoner

Sådan udvælger og behandler vi aktier relateret til temaet:

Nedenstående aktier er udvalgt ud fra 1) deres strategiske tilknytning til det belyste tema samt 2) deres rent kvantitative attraktivitet med baggrund i Jyske Quant modellen på udgivelsesdatoen for videoen. Sidstnævnte fokuserer på prisfastsættelse, kvalitet og stemningen omkring den givne aktie. Vær opmærksom på, at der ikke følges op på temaet og/eller de anbefalede aktier efter udgivelsesdatoen. Du kan se de nuværende kvantitative anbefalinger på aktierne relateret til temaet (Køb, Neutral, Salg) via de links, som følger med denne video.