Katjing Academy om Aktiesparekonto

I denne udgave af Academy går vi i dybden med aktiesparekonto og sørger for, at du bliver klædt på til at kunne komme godt i gang med din aktiesparekonto.

Formueøkonom Bettina Brask fortæller om aktiesparekontoens form, indhold, fordele og beskatningsmodel. Mens investeringsspecialist Jesper Tind Thomsen kommer ind på alt praktikken, så du er klar på at komme i gang med at investere.

Du bliver blandt andet klogere på: 

  • Hvad en aktiesparekonto er for en størrelse
  • Hvem egner en aktiesparekonto sig til
  • Fordele og ulemper ved aktiesparekonto
  • Hvordan du kommer i gang med din aktiesparekonto
  • Inspiration til investeringsmuligheder

Få en Aktiesparekonto i Jyske Bank

 

Dagens gæst og værterne

Bettina Brask, formueøkonom i Jyske Bank

Jesper Tind Thomsen, investeringsspecialist i Jyske Bank

Anne Kejser, ankervært

Cæcilie Møldrup, chatvært

Del denne side:

18. juni 2024 kl. 10
Næste webinar

Myter, ordsprog og gode historier på aktiemarkedet

Vi vender nogle af de mange myter, sayings og gode historier, som præger aktiemarkedet og vores investeringsvaner. Er der et tidspunkt på døgnet, på ugen eller på måneden, hvor det er bedst at investere? Hvad er ”Santa Claus Rally”? Er guld altid en sikker havn? Og er maj en dårlig måned?

Sådan udvælger og behandler vi aktier relateret til temaet:

Nedenstående aktier er udvalgt ud fra 1) deres strategiske tilknytning til det belyste tema samt 2) deres rent kvantitative attraktivitet med baggrund i Jyske Quant modellen på udgivelsesdatoen for videoen. Sidstnævnte fokuserer på prisfastsættelse, kvalitet og stemningen omkring den givne aktie. Vær opmærksom på, at der ikke følges op på temaet og/eller de anbefalede aktier efter udgivelsesdatoen. Du kan se de nuværende kvantitative anbefalinger på aktierne relateret til temaet (Køb, Neutral, Salg) via de links, som følger med denne video.