Feriebolig i udlandet

Der er mange muligheder, hvis man overvejer at købe fast ejendom i udlandet. Du kan selvfølgelig købe din helt egen bolig, men der findes også delekoncepter, hvor du køber en andel af flere ferieboliger.

Webinaret blev afholdt den 26. juni.

Vi kigger på begge dele i denne udsendelse, men i forhold til køb af egen feriebolig kredser indholdet i udsendelsen primært om det spanske marked.

Rasmus, Cæcilie og Mikkel får denne gang selskab i studiet af Finn Christensen fra MyHomes og Peter Kaarsberg fra Kaarsberg Estate. 

MyHomes er et delekoncept, hvor du kan blive medejer af fem ferieboliger i Europa. Kaarsberg Estate hjælper med boligkøb på Costa del Sol i Spanien.

Dagens deltagere

Finn Christensen, adm. direktør & stifter, MyHomes

Peter Kaarsberg, indehaver, Kaarsberg Estate

Mikkel Høegh, boligøkonom

Rasmus Nielsen, vært

Cæcilie Møldrup, chatvært

Del denne side:

I samarbejde med MyHomes

Deleøkonomi åbner døren til ferieboliger

Drømmer du om feriebolig i udlandet, så kan det måske være løsningen at dele ejerskabet af en række ferieboliger sammen med andre.

Konceptet tilbydes af vores samarbejdspartner MyHomes. Du kan nyde det gode liv, mens MyHomes tager sig af det praktiske.

Læs mere på Myhomes.dk
Feriehus med pool
Artikel

Afkast på boliger er ikke en naturlov

Hvor skal man købe bolig for at gøre den bedste investering? Det spørgsmål bliver jeg ofte stillet. Rent fagøkonomisk bryder jeg mig ikke meget om at betragte køb af bolig som en investering. Det primære formål med en bolig må være at bo i den, ligesom det primære formål med en feriebolig må være den luksuriøse fornøjelse.


Næste webinar

Nybyggeri - skal du bygge dit eget hus?

Nybyg er en helt særlig disciplin. Du kan få det, som du vil have det - hvis altså pengene rækker - men du skal forberede dig på, at der starter en proces med en masse beslutninger. Til- og fravalg står i kø. 

Vi sætter fokus på nybyggeri den 21. august kl. 19.00 - og prøver at hjælpe dig, der aldrig har prøvet det før.

Seneste bolignyheder

1/1