Jyske Private Banking Investering

Er du Private Banking-kunde, og har du 200.000 kr. eller mere at investere for? Ønsker du en enkel investeringsløsning, hvor specialisterne løbende kan tilpasse dine investeringer til det aktuelle marked? Så er Jyske Private Banking Investering en god mulighed for dig.

Produktet giver adgang til et stort investeringsunivers med en spredning, som er svær at opnå, hvis du investerer på egen hånd.

Produktet kort fortalt

  • Vi finder den optimale løsning til dig ud fra dine behov og din situation
  • Investeringsspecialister overvåger og tilpasser din investering ud fra din investeringsprofil
  • Investering i interessante alternativer
  • Fokus på bæredygtige fremskridt
Jyske Private Banking Investering

For dig, der er Private Banking-kunde og har 200.000 kr. eller mere at investere for

To foreninger med samme profil – men forskellig strategi

I Jyske Private Banking Investering tilbyder vi dig både Investeringsforeningen Jyske Portefølje og Kapitalforeningen Jyske Portefølje.

Investeringsforeningen Jyske Portefølje og Kapitalforeningen Jyske Portefølje minder på mange måder om hinanden, men kapitalforeningen har adgang til et bredere og dybere investeringsunivers.

Grafik der illustrer forholdet mellem investerings- og kapitalforeningen

Spar op med fast overførsel

Du kan spare op med en fast månedlig indbetaling til Jyske Private Banking Investering. Helt automatisk.

  • Med renters rente-effekten er det en effektiv måde at få dine penge til at vokse over tid. Beløbet du kan få afkast af, bliver nemlig større og større for hver indbetaling.
  • Det kan være med til at mindske din investeringsrisiko, da det udjævner udsving - og dermed dårlig timing på investeringsmarkedet.
  • Det sikrer, at du husker løbende opsparing – fx når du får din løn i starten af måneden.

Opret en fast indbetaling til Jyske Private Banking Investering

Find den rigtige investeringsprofil for dig

Du har fem forskellige risikoniveauer at vælge imellem i Jyske Private Banking Investering. Hvert niveau er udtryk for en bestemt holdning til risiko og forventning til afkast. Du finder dit personlige niveau sammen med rådgiveren.

Det er vigtigt for os, at du får den rette investeringsløsning, og du kan forvente en grundig investeringsrådgivning. Der er altid en risiko forbundet med at investere, og derfor finder du og din rådgiver din forventning til risiko. Med udgangspunkt i din profil finder I en løsning, der matcher dine mål og behov, og du får investeringen gennemgået.

Din holdning til risiko bliver opsummeret i din investeringsprofil. Det sikrer en klar og tydelig ramme for, hvilke valgte kriterier din investering skal holde sig indenfor. Med Jyske Private Banking Investering bliver dine investeringer foretaget via Investeringsforeningen eller Kapitalforeningen. De forskellige risikoniveauer har nogle overordnede investeringsrammer, som du kan se her.

Din investering indeholder bæredygtige tiltag

Med Jyske Private Banking Investering får du automatisk en investering, hvor porteføljens sammensætning inddrager udvalgte bæredygtighedskriterier. Det kan fx være investeringer, der medvirker til at fremme miljømæssige og/eller sociale forhold. Vores investeringsspecialister har særligt fokus på disse tre elementer:

Elementerne skal:

  • Bidrage til større gennemsigtighed og gøre det nemmere for dig at træffe investeringsbeslutninger
  • Forbedre investeringerne i en mere bæredygtig retning i investeringsprocessen

Læs mere om investering og bæredygtighed

Jyske Private Banking Investering i detaljer

Kontakt

Hør mere om Jyske Private Banking Investering

Skal vi kontakte dig? Det er helt uforpligtende.

Grafik med papirflyver og skyer

Investeringsinfo: Se aftaler og betingelser vedrørende investering i Jyske Bank

Beskatning af gevinst og tab ved investering

Vilkår og betingelser

 

Denne præsentation er ikke et salgstilbud, en opfordring til køb eller personlig investeringsrådgivning, men alene en del af bankens generelle markedsføring på investeringsområdet.