Sundhed - hold din økonomi sund

At arbejde med virksomheder inden for sundhed stiller høje krav til viden om brancheforhold, kutymer, lovgivning m.m. Derfor har vi i Jyske Bank specialiseret os i rådgivning af virksomheder på hele sundhedsområdet, fx læger, lægehuse, speciallæger, tandlæger, specialtandlæger, kiropraktorer, fysioterapeuter, psykologer eller lignende erhverv.

Du vil opleve en finansiel partner, der til stadighed tænker i optimale løsninger for din virksomhed.

Det får du i Jyske Bank:

  • En specialiseret og branchekendt erhvervspartner, som løbende sparrer med revisorer og rådgivere, der har speciale inden for sundhedsområdet
  • En erhvervspartner, der tager udgangspunkt i din virksomheds situation og behov, og som tager højde for samspillet mellem din virksomheds økonomi og din private økonomi
  • En erhvervspartner, for hvem gensidig fortrolighed er en selvfølge, og som giver rådgivning i øjenhøjde
  • Din erhvervspartner vil udfordre dig og din virksomhed, så I i fællesskab kan skabe resultater, der medvirker til at realisere virksomhedens mål

Bliv kontaktet

Læs mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig med primært forretningsfokus på det nationale marked.

Billede af et bankende hjerte og en tand

Billede af Jyske Banks sundhedsafdelinger

Kontakt os for at holde økonomien sund

I Christianbjerg Erhverv og Kgs. Nytorv Erhverv finder du to specialafdelinger, som er dedikeret til sundhedsområdet. Her sidder eksperter inden for branchen klar til at yde rådgivning til dig. 

Selv om din virksomhed ikke er placeret tæt på en af de nævnte afdelinger, kan du stadig få rådgivning herfra. Du kan få finansiel sparring indenfor sundhedsområdet, uanset hvor du bor i landet. Det kan ske ved et møde i din virksomhed eller i nærmeste Jyske Bank afdeling.


Sådan har andre fået rådgivning

En af dem, der har fået rådgivning af Jyske Bank, er kiropraktor Anette Jørgensen, ejer af Klinikken Nyhavn 16.

"Jeg mødte en bank, der fra starten turde se muligheder og grønt lys. I stedet for hele tiden blot at se røde lys og tal, man skal stå på mål for. Tænk at få medvind fra dag et. På to måneder var jeg i luften og havde etableret min egen klinik," siger Annette om det første møde med banken.

”Der stod vision og drømme på dagsordenen for første møde. Lige siden har Jyske Bank støttet 100% op om min klinik. En masse små ting har gjort en stor forskel.”

Jyske Bank ved, hvad du snakker om

I Jyske Bank får du en personlig rådgiver, som har forståelse for din branche og derfor kan give dig sparring omkring både den daglige drift af virksomheden og dine planer på længere sigt.

"For os er det vigtigt at være en sparringspartner for kunden. At kunne stille de rigtige spørgsmål og have en åben dialog" siger Erling Hoffmann, afdelingsdirektør for Jyske Bank Christiansbjerg Erhverv.

Schiffs vil gøre tandlægebesøget til en behagelig oplevelse


Bliv kontaktet og hør nærmere

Oplysningerne skal sikre, at du fra starten bliver kontaktet af en rådgiver, der matcher din virksomhed.