Sundhed - hold din økonomi sund

At arbejde med virksomheder inden for sundhed stiller høje krav til viden om brancheforhold, kutymer, lovgivning mm. Derfor har vi i Jyske Bank specialiseret os i rådgivning af virksomheder på hele sundhedsområdet, fx læger, lægehuse, speciallæger, tandlæger, specialtandlæger, fysioterapeuter, kiropraktorer, psykologer eller lignende erhverv.

Du vil opleve en finansiel partner, der til stadighed tænker i optimale løsninger for din virksomhed.

Det får du i Jyske Bank:

  • En specialiseret og branchekendt erhvervspartner, som løbende sparrer med revisorer og rådgivere, der har speciale inden for sundhedsområdet
  • En erhvervspartner, der tager udgangspunkt i din virksomheds situation og behov, og som tager højde for samspillet mellem din virksomheds økonomi og din private økonomi
  • En erhvervspartner, for hvem gensidig fortrolighed er en selvfølge, og som giver rådgivning i øjenhøjde
  • Din erhvervspartner vil udfordre dig og din virksomhed så I i fællesskab kan skabe resultater, der medvirker til at realisere virksomhedens mål.

Bliv kontaktet

Læs mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig med primært forretningsfokus på det nationale marked.


Kontakt os for at holde økonomien sund

I Christianbjerg Erhverv og Kgs. Nytorv Erhverv finder du to specialafdelinger, som er dedikeret til sundhedsområdet. Her sidder eksperter inden for branchen klar til at yde rådgivning til dig. 

Selv om din virksomhed ikke er placeret tæt på en af de nævnte afdelinger, kan du stadig få rådgivning herfra. Du kan få finansiel sparring indenfor sundhedsområdet, uanset hvor du bor i landet. Det kan ske ved et møde i din virksomhed eller i nærmeste Jyske Bank afdeling.


Bliv kontaktet og hør nærmere

Oplysningerne skal sikre, at du fra starten bliver kontaktet af en rådgiver, der matcher din virksomhed.