Large Corporates - en handlekraftig finansiel partner

Som en af de største virksomheder i Danmark med nationale og/eller internationale aktiviteter har du brug for en stærk og handlekraftig finansiel partner. Det får du i form af en proaktiv og dedikeret Senior Relationship Manager, der udelukkende arbejder med de største danske virksomheder. 

Sammen med et team af specialister står Senior Relationship Manageren klar med kompetent og specialiseret rådgivning samt et sortiment af finansielle løsninger, som kan tilpasses til din virksomheds behov.

Bliv kontaktet


Det får du i Jyske Bank:

  • Et dedikeret kundeteam med din Senior Relationship Manager som omdrejningspunkt, og som består af relevante specialister, samt en kontakt til bankens øverste ledelse
  • En handlekraftig samarbejdspartner, der arbejder effektivt og med kort responstid, og som er tilgængelig når du har behov for det 24/7
  • Invitation til unikke og inspirerende arrangementer, hvor du møder andre virksomheder i Large Corporates segmentet
  • Din virksomhed bliver udfordret strategisk og taktisk, så vi i fællesskab kan skabe resultater, der medvirker til at realisere virksomhedens mål. 

Læs mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig med primært forretningsfokus på det:

Billede af en stor fabrik

Billede af Jyske Banks erhvervscentre

Kontakt os 

Få hjælp og rådgivning i et af vores fem erhvervscentre, som er fordelt over hele landet. Her vil du møde en Relationship Manager, som er fagligt kvalificeret til at hjælpe netop din virksomhed. 

EC Aalborg

EC Silkeborg

EC Aarhus

EC Odense

EC København


Bliv kontaktet og hør nærmere

Oplysningerne skal sikre, at du fra starten bliver kontaktet af en rådgiver, der matcher din virksomhed.