Tal havn med os – vi ved, hvad du taler om

At arbejde med havnedrift stiller høje krav til viden om logistik, lovgivning, grøn omstilling, internationalt samarbejde, sikkerhed og andre brancheforhold. I har brug for en finansiel partner, der ikke bare er ekspert på sit eget område, men også har dyb forståelse for de særlige vilkår, der er gældende i jeres branche.

Det får du i Jyske Bank:

  • En specialiseret og branchekendt erhvervspartner med indgående viden om havnedrift
  • Rådgivning, der tager udgangspunkt i netop jeres situation og behov
  • En erhvervspartner, der rådgiver i øjenhøjde
  • Adgang til de rette specialister
  • Rådgivning, der vil udfordre jer og jeres virksomhed, så vi i fællesskab kan skabe resultater, der medvirker til at realisere jeres mål.

Bliv kontaktet

Læs mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde virksomheder af jeres type. Og lad dig inspirere af, hvordan andre virksomheder i branchen har gjort.


Kort, der viser Esbjerg, Roskilde og Aalborg

Kontakt os om havnedrift

I Sydvestjylland Erhverv, Roskilde Erhverv og Erhvervscenter Nordjylland finder du tre specialafdelinger med fokus på havnedrift. Her sidder eksperter inden for branchen klar til at yde specialiseret økonomisk rådgivning til virksomheden.

Selv om virksomheden ikke ligger lige i nærheden af hverken Esbjerg, Roskilde eller Aalborg, kan I stadig få glæde af specialafdelingernes rådgivning. Vi møder gerne op hos jer eller i nærmeste Jyske Bank-afdeling, og vi kan selvfølgelig også tage et møde over Teams.