Tal forsyning med os – vi ved, hvad du taler om

Er din virksomhed beskæftiget med forsyning eller produktion af vand, varme eller køling? I Jyske Bank har vi tre specialiserede afdelinger, som har fokus på netop disse emner.

At arbejde med forsyning stiller høje krav til viden om lovgivning, processer, sikkerhed og andre brancheforhold. I har derfor brug for en finansiel partner, der ikke bare er ekspert på sit eget område, men også har dyb forståelse for de særlige vilkår, der er gældende i jeres branche.

Det får du i Jyske Bank:

  • En specialiseret og branchekendt erhvervspartner med indgående viden om forsyningsbranchen
  • Rådgivning, der tager udgangspunkt i netop jeres situation og behov
  • Adgang til de rette specialister, der tager udgangspunkt i jeres behov
  • Rådgivning, der vil udfordre jer og jeres virksomhed, så vi i fællesskab kan skabe resultater, der medvirker til at realisere jeres mål.

Bliv kontaktet

Læs mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde virksomheder af jeres type. Og lad dig inspirere af, hvordan andre virksomheder i branchen har gjort.


Danmarkskort, der viser Vejle, Roskilde og Aalborg

Kontakt os om forsyning

I Vejle og Fredericia Erhverv, Roskilde Erhverv og Erhvervscenter Nordjylland finder du tre specialafdelinger med fokus på forsyning. Her sidder eksperter inden for branchen klar til at yde specialiseret økonomisk rådgivning på området.

Selv om virksomheden ikke ligger lige i nærheden af hverken Trekantområdet, Roskilde eller Aalborg, kan I stadig få glæde af specialafdelingernes rådgivning. Vi møder gerne op hos jer eller i nærmeste Jyske Bank-afdeling, og vi kan selvfølgelig også tage et møde over Teams.