Ombygning og energioptimering

Vil du spare penge ved at optimere din boligs energiforbrug? Har husets tag og vinduer set bedre dage? Eller drømmer du om nyt køkken, renovering af badeværelset – eller om at skabe mere plads? Så er det måske nu, du skal se på mulighederne for ombygning og energioptimering. Fra ideer og praktik – til økonomi.

Skal du låne penge til ombygning eller energioptimering, så book et møde og få klarlagt din økonomi før, under og efter projektet. Sammen ser vi på dine muligheder – herunder udgifter og eventuelle besparelser. Måske viser det sig, at du kan realisere drømmen om boligforbedringer tidligere, end du gik og troede.

Bliv klogere på lån til ombygning, nybyggeri og byggegrund

To hænder på en mobiltelefon

Ring til os på tlf. 89 89 89 89

eller

Bliv kontaktet


Energioptimering er en god investering

Ja, der kan spares gode penge i mange danske huse ved at tænke energioptimering – både som selvstændige projekter og som en del af ønskede ombygninger og boligforbedringer. Besparelserne ligger og venter i både ældre og nyere huse – måske er der også penge at hente i dit?

I Jyske Bank er vi eksperter i boliglån og bankrådgivning, der får projekterne til at hænge sammen med den daglige økonomi. Men vi kan ikke rådgive dig om energioptimering. Derfor anbefaler vi, at du kigger ind på Energistyrelsens inspirerende hjemmeside sparenergi.dk/byg-om. Her får du gode råd, cases og inspiration til, hvordan du kan tænke energioptimering ind i ombygning og renovering. Til glæde for din økonomi og klimaet:

  • Bliv inspireret af andres energivenlige løsninger
  • Find din energimærkerapport og få renoveringsforslag
  • Se din tjekliste til et klimavenligt hus
  • Book en energirådgiver – og find en håndværker
Parcelhuse blandt træer med sø og skov i baggrunden

Med energiforbedringer forbedrer du:

grafisk ikon hånd og mønt
Din økonomi
grafisk ikon hus med pil op
Husets værdi
grafisk ikon hus med hjerte
Dit indeklima
grafisk ikon blad
Vores fælles klima


Få eksperterne med i dit projekt

Uanset om du tænker energioptimering ind i din ombygning eller boligforbedring, så kan der være penge at spare ved at få de rigtige eksperter med på råd. Til nogle projekter vil det være godt med en arkitekt, en byggesagkyndig – eller måske med en forsikringsrådgiver.

Jyske Bank er dine eksperter, når det gælder finansiering af projektet. Vi hjælper dig med at regne på økonomien – og med at finde det lån, som passer bedst til dig og din situation.

Læs mere om hvordan eksperterne kan hjælpe dig med din renovering

Læs boligøkonom Mikkel Høeghs blog om energiforbedringer

Person bag hæk med parcelhus i baggrunden
Boligøkonom: Mikkel Høegh

Håndværkerfradrag

Håndværkerfradraget blev permanent i 2018.

Håndværksydelser giver fradrag på op til 12.500 kr. pr. person i 2020. De ydelser, der giver fradrag, har som hovedregel et grønt sigte – det kan være isolering, udskiftning af vinduer, installation af varmepumper med mere.

Her er de fire vigtigste ting, du skal huske, hvis du vil have fradraget:

  • Du skal tjekke, at arbejdet er omfattet af ordningen
  • Du skal betale for arbejdet elektronisk
  • Du skal gemme regningen
  • Du skal selv indberette dine udgifter til Skattestyrelsen igennem TastSelv

Læs alt om håndværkerfradraget på SKAT.dk