Smarte og effektive boligværktøjer

Uanset om du er på jagt efter din første eller din næste bolig, så kan du få glæde af Jyske Banks mange boligværktøjer. Det samme gælder, hvis du allerede ejer en bolig og gerne vil omlægge dit lån eller optage et nyt lån i din friværdi.


Regn på din boligsituation

Hvad kan du købe bolig for?

Find ud af, hvilket prisleje du skal interessere dig for, når du søger bolig.

Hvad koster det at låne?

Indtast det beløb, du vil låne til en ny bolig. Se prisen på tværs af forskellige typer af boliglån.

Vil du udnytte din friværdi?

Få en indikation af, om din friværdi er stor nok. Og regn på de lånemuligheder, det kan give.

Hvad koster det at låne med 30 års afdragsfrihed?

Med Jyske Frihed kan du få op til 30 års afdragsfrihed, hvis du kan nøjes med at låne op til 60% af din boligs værdi. Du bestemmer selv, hvor mange års afdragsfrihed du bruger. 

Hvad koster det at låne en halv million?

Se priseksempler på 500.000 kr. på Jyske Banks bankboliglån og Jyske Realkredits realkreditlån.

En mobilbank med mange muligheder

Mobilbanken rummer mange muligheder, uanset om du allerede er boligejer eller gerne vil være det. For eksempel kan du regne på, om en omlægning af dit lån er en god idé for dig i øjeblikket.


1/4

Få overblik over dine lån til boligen

Se dine nuværende realkreditlån og boliglån. Du kan se den månedlige ydelse, hvor meget du har afdraget på dit lån samt den aktuelle restgæld på lånet. Klikker du på lånet, ser du detaljer om lånet som f.eks. rente og lånets restløbetid.

12:15
Overvåg dine lån på din mobil

Bedste Lån er en app, der giver dig overblik over lån, lånetilbud og friværdi. Du får besked, når det kan betale sig at omlægge dit lån, eller når du har friværdi til at indfri andre dyrere lån. Du kan også bestille alternative lånetilbud direkte fra din mobil.

Du behøver ikke være kunde eller have dine lån i Jyske Bank for at bruge Bedste Lån – alle danske boligejere kan bruge appen.


Illustrationer af Bedste Lån-app

Jyske Køberrådgivning er din genvej til et nemt og trygt boligkøb

Usikker på jura, rapporter og byggeteknisk gennemgang? Få en uafhængig boligadvokat og en uafhængig byggesagkyndig med på holdet. Vi hjælper dig ikke bare med budget og finansiering, men også med skøde, købsaftale og gennemgang af boligens tilstand. 


Kvinde med laptop skriver på en blok
Næste webinar

Første boligkøb: Drømmer du om at få foden indenfor på boligmarkedet?

Det allerførste boligkøb kan være lidt uoverskueligt. Der er meget at forstå og mange beslutninger at træffe – både med hjernen og hjertet. Det er typisk også i det første boligkøb, at økonomien for alvor spænder ben for drømmene.


Øvrige services

Boligklar på 2 timer

Når du har fundet den helt rigtige bolig, kan du i løbet af kun to timer få svar på, om du kan få bankens opbakning til at købe den. Det gælder uanset, om det drejer sig om et hus, en lejlighed eller et sommerhus. De to timer starter, når du har talt med en rådgiver og sendt os dine relevante økonomioplysninger via netbanken. Sådan bliver du boligklar på 2 timer.

Bedste Hjem - find en bolig, der passer til din økonomi

Bedste Hjem kan du søge efter boliger ud fra bl.a. beliggenhed, pris, og størrelse - helt som du er vant til. Men du kan også tage udgangspunkt i en beregning af, hvad du har råd til at købe for. Det giver dig en let måde at komme i gang med at søge efter boliger, som passer til din økonomi.

Få en komplet rapport over boligens stand

Er du i tvivl om, hvilke forbedringer der bedst betaler sig? Start med et overblik over boligens stand. Med Jyske Energi- og boligeftersyn giver vores samarbejdspartner Botjek din bolig et grundigt bolig- og energieftersyn. De rådgiver dig også om, hvilke muligheder du bør prioritere. Og vi rådgiver dig naturligvis også om, hvordan du bedst kan finansiere dine planer.

Spar penge ved at optimere din boligs energiforbrug

Uanset om du overvejer at erstatte gas- eller oliefyret med en varmepumpe, eller om du drømmer om at udnytte solenergi, så kan vores partner Bodil hjælpe med at beregne, hvor meget du kan spare.

Hjælp til at sælge din bolig

Vidste du, at du som kunde i Jyske Bank får rabat på mæglerhonoraret, hvis du sætter din bolig til salg hos en af vores mæglerpartnere? Vi samarbejder med LokalBolig og RealMæglerne.

Et nyhedsbrev, der gør dig klogere på økonomi, samfund og tendenser

I Jyske Bank går vi op i den verden, der omgiver os. For den har betydning for økonomien - både din og vores. Nyhedsbrevet giver dig overblik og indblik i emner, som berører din hverdag. Lige til at blive klogere af.

Se et eksempel på Jyske Bank Nyt, før du siger ja tak [PDF].

Se Jyske Banks persondatapolitik