Overvejer du at sælge din bolig?

Skal jeg sælge nu? Skal jeg vente? Kan man godt købe nyt, selvom man sælger med tab? Hvad er mest smart: at sælge eller bygge om?

Få svar på nogle af de spørgsmål, du kan have, når du overvejer at sælge dit hus.  

Hvor skal jeg begynde?

Går du i salgstanker, er det en god idé at bruge din bankrådgiver som sparringspartner, inden du tager den endelige beslutning. Din rådgiver tager udgangspunkt i, hvorfor du vil sælge, og hvad du drømmer om. Et grundigt kig på økonomien giver måske muligheder, du ikke havde tænkt på.

Skal jeg sælge eller bygge om?

Vil du sælge, fordi familien mangler plads? Eller fordi du ikke er helt tilfreds med din bolig? Så er det værd at overveje, om du i stedet skal bygge om. Ved at bygge om i stedet for at flytte kan du også blive ved naboer, skole osv. Din bankrådgiver kan hjælpe med at regne på, hvad en ombygning vil koste i forhold til at flytte.

Kan det betale sig at renovere eller bygge om?

Vi skal skilles – er det nødvendigt at sælge?

Hvis du overvejer et salg, fordi du skal skilles, er det en god idé at få din bankrådgiver til at hjælpe med beregningerne. Det er nemlig ikke altid nødvendigt at sælge. Måske kan den ene af jer få råd til at beholde huset. Hvis I får huset vurderet, kan jeres rådgiver give jer et overblik over mulighederne, så I kan lægge en fælles plan.

Gode råd om økonomien i en skilsmisse

Boligsalg med tab

Nogle boliger kan kun sælges til en pris, der er lavere end de lån, der er i boligen – altså med et tab. Men det kan godt være, at du kan sælge alligevel. Det kommer an på, hvilken bolig du vil købe, og hvordan dit budget i øvrigt ser ud. Tag fat i din rådgiver og snak mulighederne igennem.

Kontakt mig om salg af bolig