Nyt køkken, bad eller andre boligforbedringer?

Uanset om du drømmer om at istandsætte, renovere, bygge til eller bygge helt om, så står vi klar til hjælpe dig. Boligforbedringer er dyre, men fordelene kan være tilsvarende store:

  • Forbedret boligkomfort og -kvalitet
  • En bolig, der er skræddersyet til netop dine behov
  • Forøget boligværdi
  • Besparelser på vedligeholdelsesomkostninger
Kvinde og mand kigger på byggeprojekt

Økonomien i dit projekt

Når boligen skal have et løft

En renovering giver boligen et løft. Køkken, bad, vinduer og/eller andre dele af boligen skiftes ud. 

Hvilken finansieringsform, du bør vælge, afhænger af både prisen og levetiden på projektet. Tal med en rådgiver om dine muligheder. Der er flere måder at gøre det på: Realkreditlån, banklån og energilån. Det bedste valg afhænger af din økonomi og dit projekt. 

Mand og kvinde sidder op af væg i hus under renovering

Boligøkonomens tre bedste råd om boligforbedring

Gør det for din egen skyld

Selv om et byggeprojekt øger boligens værdi, så gør det ikke for økonomiens skyld alene. Dit projekt bør være en investering, som først og fremmest giver dig selv og dine nærmeste en bedre bolig gennem en længere periode.

Tænk grønt, når du skal bygge om

Hvis du skal i gang med at renovere eller bygge om, så overvej f.eks. at få isoleret samtidigt. Tænker du grønne løsninger ind her og nu, bliver dit byggeprojekt mere bæredygtigt – både økonomisk og energimæssigt.

Tag byggesagkyndige med på råd

Vi rådgiver om de økonomiske rammer. Samtidig bør du også rådføre dig med byggesagkyndige og energikonsulenter. De sørger for, at du kommer hele vejen rundt om mulighederne i dit byggeprojekt.

Kun for Jyske Bank-kunder

En komplet rapport over boligens stand – lige til at bygge videre på

I Jyske Bank kan vi rådgive dig om økonomien og finde den løsning, der hænger bedst sammen med din øvrige økonomi. Til gengæld er der andre, der er bedre til at rådgive om boligens stand og det håndværksmæssige. Derfor har vi i samarbejde med Botjek udviklet en komplet rapport, der giver dig det fulde overblik over både økonomi og bolig. Rapporten hedder Jyske Energi- og Boligeftersyn og er kun for kunder i Jyske Bank.

Med Botjek på arbejde

Se, hvordan bolig­eftersynet bliver lavet

Bliv klogere på finansieringen af dit byggeprojekt

Der er mange måder at finansiere et byggeprojekt på. Uanset om du går med store eller små planer, kan vi rådgive dig om det økonomiske. Vi laver en individuel vurdering af din økonomi og hjælper med at finde den bedste finansieringsløsning for dig.


Er du stadig i tvivl?

Er du blevet nysgerrig på renovering eller ombygning? Eller har du brug for afklaring? Tag en uforpligtende snak med en rådgiver og kom i gang med at realisere dine drømme.