Energiforbedring - hvor skal man starte?

Drømmer du om at energirenovere din bolig? Så er du ikke alene. Uanset om din drøm om energirenovering udspringer af et ønske om at spare penge, skabe et bedre indeklima eller gøre noget godt for miljøet, så kaster projektet typisk en del spørgsmål af sig - dem kigger vi nærmere på i webinaret.

Webinaret blev afholdt den 6. marts.

I denne udgave af Åbent Hus får vi besøg i studiet af Morten Bay fra firmaet Bodil Energi. Morten Bay og hans kolleger hjælper privatpersoner med at finde den bedste varmeløsning til deres bolig, så de er vant til at rådgive om både varmepumper, solceller, elbiler, tilskud, energimærkning og klimaskærm. 

Hvert program har på forhånd et overordnet tema, som vi dykker ned i, men du kan også påvirke indholdet via dine spørgsmål. Så hvis du vil blive klogere på boliglån, tvangsauktioner, alternative boformer eller noget helt fjerde, så skal du se med, når Jyske Bank sender Åbent Hus.

Dagens deltagere

Morten Bay, Co-founder i Bodil Energi

Mikkel Høegh, boligøkonom

Rasmus Nielsen, vært

Cæcilie Møldrup, chatvært

Del denne side:


Næste webinar

Andelsbolig

Kigger du på andelsbolig - eller overvejer om andelsbolig er noget for dig? Tilmeld dig næste udgave af Åbent Hus boligprogrammet den 1 maj, hvor vi går i dybden med andelsbolig. 


Seneste bolignyheder

1/1