Ejendomsvurderinger - påvirker de boligpriserne?

Vi går i dybden med ejendomsvurderinger, og hvordan de påvirkede boligmarkedet i 2023. Og så kigger vi ind i glaskuglen og ser nærmere på 2024. Hvad kan vi forvente os af boligmarkedet - både som boligejer og boligkøber? Se webinaret herunder.

Webinaret blev afholdt den 9. februar.

Hvert program har på forhånd et overordnet tema, som vi dykker ned i, men du kan også påvirke indholdet via dine spørgsmål. Så hvis du vil blive klogere på boliglån, tvangsauktioner, alternative boformer eller noget helt fjerde, så skal du se med, når Jyske Bank sender Åbent Hus.

Hvert afsnit afslutter vi med et boligtip - og så belønner vi dagens bedste spørgsmål med et gavekort på 1000 kroner.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Det væltede ind med spørgsmål til webinaret - og vi nåede ikke at besvare dem alle. I Åbent Hus Ekstra giver vi dig svar på nogle af de mange spørgsmål, vi ikke kom omkring. Se med her:

Sidder du stadig med spørgsmål til din bolig og din boligøkonomi, så tag endelig fat i din rådgiver eller ring på 89 89 89 89 døgnet rundt.

Del denne side:


Næste webinar

Feriebolig i udlandet

Overvejer du at købe en feriebolig i udlandet? Onsdag d. 26. juni kl. 19.00 kigger vi nærmere på forskellige muligheder - både køb af din egen bolig, men også delekoncepter, hvor du køber en andel af flere ferieboliger.

Seneste bolignyheder

1/1