Jyske Investeringspartner

Har du to mio. kr. eller mere at investere for? Ønsker du at udvælge og pleje dine investeringer selv baseret på kvalificerede anbefalinger? Så er Jyske Investeringspartner en god mulighed for dig.

Du har et tæt samarbejde med en personlig investeringsrådgiver, der har erfaring, viden og værktøjer til at rådgive dig aktivt og professionelt om dine investeringer.

Produktet kort fortalt

  • Vi finder den optimale løsning til dig ud fra dine behov og din situation
  • Løbende sparring og dialog med din personlige investeringsrådgiver
  • Du træffer selv de endelige beslutninger – baseret på vores anbefalinger
  • Rådgivning baseret på unikke investeringsværktøjer
  • Tilvælg alternative investeringer
Jyske Investeringspartner

For dig, der har 2 mio. kr. eller mere at investere for

Værdibaseret partnerskab

Partnerskabet bygger på tæt dialog, åbenhed og respekt – og tager afsæt i din investeringsprofil med dine ønsker og forventninger til afkast og risikovillighed. Du får direkte adgang til din rådgiver. Ansigt-til-ansigt, via telefon eller online – lige som du vil.

Målrettede anbefalinger til din portefølje

Din investeringsrådgiver kommer med anbefalinger, der løbende kan optimere din portefølje. Sammen ser I på muligheder og risici, inden du træffer dine valg.

Rådgiveren har adgang til unikke værktøjer og arbejder tæt sammen med bankens erfarne analytikere, der løbende overvåger markedets udvikling. Det sikrer, at din rådgivers anbefalinger er aktuelle og kvalificerede – målrettet din portefølje og din profil.

Tilvælg alternative investeringer

Alternative investeringer kan bidrage til en mere robust portefølje, hvor kursudsvingene bliver udjævnet. Du får mulighed for at supplere din traditionelle investeringsportefølje og skabe en afkastudvikling, som er relativt uafhængig af udviklingen på de traditionelle aktivklasser som aktier og obligationer.

Du kan i samarbejde med din rådgiver enten vælge fonde med alternative investeringsstrategier, du har en præference for. Eller du kan sammen med store professionelle investorer under visse forudsætninger og som tillæg få adgang til Jyske Alternative Investeringer.


Investeringsværktøjer

To unikke investeringsværktøjer, der styrker din portefølje

Jyske Impact

Et dynamisk og visuelt værktøj til forståelse og optimering af din portefølje. Få overblik og dyk ned i detaljerne i selskab med din investeringsrådgiver. Sammen kan I simulere justeringer og tilpasninger – og få et billede af de forventede konsekvenser. Så kan du træffe dine beslutninger på kvalificerede input.

Jyske Quant

Et grundigt og veldokumenteret aktieanalyseunivers, der gør din investeringsrådgiver skarp på markedet og udviklingen. Overvågning af mere end 3.000 aktier på verdensplan er grundlag for en kvantitativ nøgletals-analyse – og en hurtig identifikation af fremtidens potentielle vindere og tabere.


Nemt digitalt overblik

I mobilbanken får du indblik i din portefølje. Du kan også se seneste investeringsstrategier fra Jyske Markets.


1/3

Få overblik over din portefølje

Listen af værdipapirer er bl.a. opdelt i sektorer og regioner for at give dig indblik i sammensætningen af din portefølje.

12:15
Screendump af porteføljefordeling i mobilbanken

Screendump af porteføljefordeling sammenlignet med risikoprofil

Screendump med seneste investeringsstrategi i mobilbanken

Find den rigtige investeringsprofil for dig

Der er altid en risiko forbundet med at investere, og derfor afdækker du og din rådgiver din forventning til risiko. Det er vigtigt for os, at du får den rette investeringsløsning, og du kan derfor forvente en grundig investeringsrådgivning, inden vi sammen går i gang med at investere.

Din holdning til risiko bliver opsummeret i din investeringsprofil. Vi tilbyder seks forskellige profiler i Jyske Investeringspartner. Hvert niveau er udtryk for en bestemt holdning til risiko og forventning til afkast.Din profil sikrer, at der er en klar og tydelig ramme for den investeringsrådgivning, som du løbende vil modtage fra din rådgiver.


Følg udviklingen, som du vil

Modtag detaljerede afkastrapporter, få fri adgang til eksklusive analyser og anbefalinger eller modtag seneste nyt fra de finansielle markeder. Bestem selv, hvordan og hvor tit du vil følge udviklingen.

Ingen bonus

Medarbejderne i Jyske Bank modtager ikke salgsbonus. De drives af ægte interesse for kunderne.

Pris efter dine behov

Jyske Investeringspartner tilpasses dine behov og ønsker. Derfor er prisen også individuel.

Kontakt

Hør mere om Jyske Investeringspartner

Skal vi kontakte dig? Det er helt uforpligtende.

Grafik med papirflyver og skyer

Investeringsinfo: Se aftaler og betingelser vedrørende investering i Jyske Bank

Beskatning af gevinst og tab ved investering

Vilkår og betingelser

 

Denne præsentation er ikke et salgstilbud, en opfordring til køb eller personlig investeringsrådgivning, men alene en del af bankens generelle markedsføring på investeringsområdet.