Vær med til at præge udviklingen i en bæredygtig retning

Investering er en central drivkraft for den bæredygtige omstilling. Det betyder, at du kan være med til at skubbe virksomheder i en mere ansvarlig og klimavenlig retning gennem dine investeringer. Men, hvordan gør du så det? Hvordan kan du sikre, at dine investeringer rent faktisk har fokus på bæredygtige fremskridt?

Vi vil gøre det let for dig at træffe et oplyst valg. Du skal kunne se, hvordan din investering kan bidrage til den bæredygtige udvikling. Hvilke tanker, der ligger bag. Samtidig er det vores mål at gøre dig klogere på overordnede begreber og sammenhænge omkring investeringer med et ansvarligt og bæredygtigt fokus.

Fire elementer er kernen i vores bæredygtige investeringstiltag

I Jyske Bank har vi forpligtet os til at arbejde målrettet med investering og bæredygtige tiltag, bl.a. gennem flere internationale aftaler og samarbejder. Grundlæggende bygger vores indsats på fire overordnede tilgange, som er selve kernen i vores arbejde med at skabe investeringstilbud, der understøtter en ansvarlig og bæredygtig udvikling. Herunder finder du en beskrivelse af elementerne samt oplysning om i hvilke produkter, de er en del af processen.

 
Kenneth Styrbæk

"Vi har alle en kæmpestor og fælles klimaudfordring. Regeringer og virksomheder skal løfte deres del af ansvaret for, at klimamålene kan indfries, men den private kapital spiller også en nøglerolle. Her er Jyske Bank en del af løsningen sammen med andre forvaltere af private formuer.”

Kenneth Styrbæk
Vice President og ESG-Manager
Jyske Banks kapitalforvaltningsselskab, Jyske Capital.