Hvordan sender jeg dokumenter til Jyske Bank via e-Boks?

Ofte kan du sende dokumenter til Jyske Bank via bankens egne selvbetjeningsmuligheder. Men i nogle tilfælde kan det være en fordel at bruge e-Boks. Vælg fanen "Post fra virksomheder" og tryk på "Skriv ny post".

Du kan via netbanken sende sikre beskeder og vedhæfte pdf-filer og billeder til din rådgiver. Har du brug for at sende andre typer af elektroniske dokumenter til os, skal du i stedet bruge e-Boks. Se, hvordan du skriver til din rådgiver via netbanken.

Sådan sender du dokumenter via e-Boks

1. Log på e-Boks. Du skal typisk trykke på ”Log på privat” og godkende med MitID.
  2. Skift fane fra "Mit overblik" til "Post fra virksomheder" i toppen af billedet.
  3. Tryk på "Skriv ny post".

Skærmbillede af e-Boks med markering af Skriv ny post

1. Tryk på "Vælg modtager" i øverste felt.
  2. Skriv Jyske Bank i søgefeltet (a) og tryk på søgeknappen (b). Vælg herefter "Jyske Bank" (c) og "Jyske Bank" (d) igen.

Skærmbillede af Vælg modtager i e-Boks

1. Hvis du modtager følgende pop-up, vælger du ”Accepter”.

Skærmbillede af pop-up i e-Boks

1. Du er nu klar til at skrive din besked til banken. Som overskrift i "Emne" kan du eksempelvis skrive ”Dokument til Jyske Bank”.
  2. Vedhæft et eller flere dokumenter ved hjælp af papirclipsen.

Skærmbillede af besked i e-Boks

1. I det store beskedfelt skriver du ganske kort, hvem der skal modtage dokumenterne, og hvordan du eventuelt kan træffes. Eksempel: ”Byggelån via afdelingen i Sønderborg v/Linette Karlshøj. Jeg træffes på [email protected] eller mobil 12345678.”
  2. Afslut ved at trykke på ”Send”.