Jyske RenteloftCIBOR3

Jyske RenteloftCIBOR3 er et bankboliglån til private kunder, som du kan bruge til at finansiere op til 80% af din boligs værdi.

Det er et fleksibelt boliglån med renteloft til din bolig. Du har op til 30 år til at betale lånet i din bolig tilbage i, og der er mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år.

Jyske RenteloftCIBOR3kombinerer det bedste fra forskellige lånetyper.

Fakta om lånet:

  • Din rente består af en variabel basisrente (CIBOR 3*) og et variabelt rentetillæg, der kan ændre sig i lånets løbetid. Basisrenten er fast i 3 måneder ad gangen
  • Der er loft over, hvor meget basisrenten kan stige i den aftalte første loftsperiode. Loftsperioden udløber på en given dato, der fremgår under lånedetaljer i lånedokumentet. Den samlede kunderente kan maksimalt blive summen af det til enhver tid gældende renteloft og det variable rentetillæg
  • Hvis basisrenten rammer renteloftet, falder den igen, hvis CIBOR3 falder til et niveau under renteloftet. Så længe CIBOR3 er højere end renteloftet svarer basisrenten til renteloftet
  • Ved renteloftets udløb får lånet automatisk et nyt renteloft i en ny periode. Det nye renteloft afhænger af markedsforholdene på genfastsættelsestidspunktet og kan være både højere eller lavere end det tidligere, ligesom perioden kan være kortere eller længere
  • Der er mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år

Se listen af boliglån hos Jyske Bank

* CIBOR3 administreres af Danish Financial Benchmark Facility (DFBF).

Hvad er renteloft?

Et renteloft er et loft på en variabel basisrente (CIBOR3) frem til en given aftalt dato. Når renteloftet udløber, får du nyt renteloft med udgangspunkt i det aktuelle marked på udløbstidspunktet. Renteloftet kan være både højere eller lavere end det tidligere, ligesom perioden kan være kortere eller længere. 

Når du optager Jyske RenteloftCIBOR3, kan du vælge, om du vil have renteloft frem til 1. juli 2027 eller frem til 1. juli 2029. Når loftsperioden udløber, vil lånet automatisk få et nyt renteloft og en ny periode for renteloft.

Jyske RenteloftCIBOR3 rente

Renten på Jyske RenteloftCIBOR3 er sammensat af en variabel basisrente, som lægges fast for et kvartal ad gangen, og et rentetillæg. Basisrenten svarer til CIBOR 3. Rentetillægget fastsættes, når lånet udbetales og kan efterfølgende kun reguleres under bestemte omstændigheder. Renteloftet gælder kun basisrenten og ikke rentetillægget.

Det er nemt at skifte – vi klarer det praktiske

Ønsker du at skifte lån, skal din bolig vurderes og godkendes, og vi skal have lavet en almindelig kreditvurdering. Det klarer vi for dig.

Ring til os med det samme på 89 89 89 89 og bliv klogere på dine muligheder.


Se aktuelle rentesatser og priser for Jyske RenteloftCIBOR3

Læs mere om vilkår og betingelser i LånGuiden [PDF]

Sådan opsiger du et boliglån

Kontakt mig om Jyske RenteloftCIBOR3

Noget gik galt. Prøv venligst igen senere.

Tak for din henvendelse

Vi vil kontakte dig i løbet af kort tid.
Du bliver ringet op fra et nummer, der starter med 89 89.
Vi ser frem til at tale med dig.