Jyske Prioritet+ er til dig, der vil have fleksibilitet i din økonomi og et boliglån med en af markedets p.t. laveste, variable renter. Du kan tilknytte en indlånskonto til fx opsparing.

På indlånskontoen kan du sætte penge ind og hæve dem igen i takt med dine behov. Det giver dig ekstra fleksibilitet – til fx uforudsete udgifter, et godt køb, vedligehold af din bolig eller noget helt fjerde.

Med Jyske Prioritet+ får du:

  • Et boliglån med en af markedets p.t. laveste, variable renter med mulighed for afdragsfrihed
  • Mulighed for at spare op til en af markedets p.t. højeste, variable renter
  • En attraktiv samlet løsning, der giver fleksibilitet i din økonomi – så du er klar til et godt køb eller uforudsete udgifterFakta om lånet

Du kan låne op til 80% af din boligs værdi.

Lånet kan være med indledende afdragsfrihed i op til 10 år eller med afdrag i hele lånets løbetid.

Din rente på lånet består af en variabel basisrente (CIBOR3*) og et variabelt rentetillæg, der kan ændre sig i lånets løbetid efter alm. varslingsregler. Basisrenten er fast i 3 måneder ad gangen.

Når lånet får ny rente, ændres ydelsen på lånet, så din løbetid fastholdes.

Du kan tilknytte en indlånskonto med samme variable basisrente (CIBOR3*) som lånet og et variabelt rentefradrag eller -tillæg, der er forskelligt fra rentetillægget på udlånet. Rentefradraget/-tillægget kan ændre sig efter alm. varslingsregler.

Indlånsrenten gælder for indeståender op til restgælden på lånet. Ved indeståender over restgælden på lånet forrentes kontoen med indlånsrenten på en Totalkonto.

Se aktuelle rentesatser og priser for Jyske Prioritet+
Læs mere om vilkår og betingelser i LånGuiden [PDF]

* CIBOR3 administreres af Danish Financial Benchmark Facility (DFBF).

Det kan du gøre med Jyske Prioritet+

Spar op til dine drømme

Har du en drøm, du sparer op til at realisere? Kombiner Jyske Prioritet+ med en indlånskonto til en af markedets p.t. højeste variable indlånsrenter.

Spar op til boligens vedligehold

Få en indlånskonto til en af markedets p.t. højeste variable indlånsrenter sammen med Jyske Prioritet+ og spar op til vedligeholdelse af boligen.