Skræddersyet investering

Jyske Investeringsplan giver tryghed og overblik

Det er vigtigt, at du har en plan for dine investeringer. Hvorfor vil du investere? Hvad er dit formål og dit succeskriterie? Planen, som du laver sammen med din rådgiver, sætter rammer og retning, så dine investeringer ikke styres af følelser og hurtige indskydelser, som let kan føre til en dyr slingrekurs.

Kontakt mig om Jyske Investeringsplan

Få lagt en gratis og grundig investeringsplan

Med Jyske Investeringsplan får du et solidt grundlag for at foretage investeringer, der passer til dine ønsker og dit temperament – herunder en grundig afklaring af din holdning til risiko og forventning til afkast. Planen ender ud i en personlig anbefaling – og den koster ikke andet end din tid.

 

Dine fordele med Jyske Investeringsplan

 • Dine investeringer passer til din nuværende situation
 • Der er taget højde for din holdning til risiko og forventning til afkast
 • Du har overblik over dine investeringer og muligheder
 • Dine investeringer er velovervejede og gennemtænkte

Ønsker du et fast holdepunkt, der giver dig tryghed og overblik på investeringsfronten? Og som du altid kan måle dine investeringer op imod? Så er Jyske Investeringsplan værd at investere lidt tid på.


Start med 3 trin sammen med din rådgiver

 1. Introduktion
  Hvorfor er det godt at have en investeringsplan? Og hvordan finder vi frem til den? Du får en introduktion til forløbet og til de spørgsmål, du skal tage stilling til. Før mødet kan du prøve testen ”Find dit investeringsmatch” – og få forslag til investeringsløsninger, der matcher dig.

 2. Investeringsprofil
  Sammen finder I frem til din investeringsprofil, hvor din holdning til risiko afstemmes med din forventning til afkast. En individuel og personlig profil, der kan spænde fra forsigtig til meget risikovillig. Investeringsprofilen er grundlaget for den endelige investeringsplan og dine kommende investeringer.

 3. Investeringsplan
  Du får nu den endelige investeringsplan med anbefalinger ud fra netop din situation. Det er vigtigt at huske, at planen tager udgangspunkt i nuet – derfor bør du og rådgiveren tage den op med passende mellemrum, eller hvis noget i din situation pludselig ændrer sig.

Visualisering af tragt med overvejelser til din investeringsprofil


Din investeringsprofil - hvorfor og hvordan?

Når du investerer, skal dine penge gerne yngle og blive til flere. Det er der også gode chancer for – men der er ingen garantier. Der vil altid være en risiko for tab.

Det er her, din investeringsprofil kommer ind i billedet. Den skal afspejle og sikre den rigtige balance mellem din holdning til risiko og dine forventninger til afkast.

Historisk set har profiler med lav risiko over tid givet det laveste afkast, mens profiler med høj risiko over tid har givet det højeste afkast. Men det er historik. Fremtidens udvikling og afkast kan aldrig forudsiges med sikkerhed.

Derfor er det vigtigt, at du tænker dig godt om – og kender din profil – før du investerer.

Sådan ser du ud …

Din aktuelle investeringsprofil er nu fundet – og bliver dit personlige ståsted på en skala, hvor yderpunkterne er: Den kortfristede profil med forventning om lav risiko og afkast – og den spekulative profil med forventning om høj risiko og afkast. Langt de fleste har dog en profil, der ligger et sted midt imellem.

Otte forskellige investeringsprofiler

Vær opmærksom på, at din situation typisk vil ændre sig over tid – så det kan blive aktuelt at skifte profil. Derfor er det vigtigt, at du taler med din rådgiver, hvis der sker væsentlige ændringer. Læs mere om muligheder og risici.

Din investeringsplan viser vejen

Din investeringsprofil danner nu grundlag for din personlige investeringsplan, som du og din rådgiver fastlægger sammen ud fra bankens anbefalinger og løsningsforslag.

Planen har to sider:

 • Investeringsplanen består dels af et resume af de valg og vurderinger, du har foretaget i samarbejde med rådgiveren. Herunder de oplysninger du har fået om risiko.
 • Den anden side af investeringsplanen består af bankens anbefalinger. Der er tale om helt konkrete anbefalinger til investeringsprofil og til en investeringsløsning i et matchende investeringsprodukt. Investeringsplanen indeholder en nøje beskrivelse af den anbefalede investeringsløsning – herunder skat og omkostninger.

Investeringsplanen hjælper dig altså med at finde det rette match, når du investerer. Og den hjælper dig med at investere mere strategisk, så du ikke lader dig rive med af markedet.

Vil du kontaktes og høre mere om investering?

Er du interesseret i at høre mere om investering med udgangspunkt i dine ønsker og behov – og din økonomi?

Ja, kontakt mig