Jyske Bank - en havkat

Nytænkning er en indgroet del af vores virksomhedskultur. Det er en del af vores værdier og vores historie. Derfor står der under vores logo: "Gør en forskel".

Det betyder, at vi forsøger at gøre en positiv forskel, hver eneste gang vores kunder er i kontakt med os, i vores rådgivning, indretning, væremåde, kommunikation m.v.

Jyllands-Posten udnævnte i 1982 Jyske Bank til "havkatten i hyttefadet". Havkatten er en anderledes og meget aktiv fisk, som med sin voldsomme aktivitet ilter vandet i et iltfattigt hyttefad. Jyske Bank har som opkomlingen i banksektoren altid været tvunget til at gå nye veje, og vi har dermed været med til at skabe aktivitet og konkurrence i sektoren til gavn for kunderne.

Mød Havkatten [Jyske Bank] på Facebook


Jyske Banks afdelinger

Et rart sted at komme

Mere end en bank. Et bibliotek med magasiner. Produktpakker, kaffebar og en havkat på væggen. Jyske Bank skal være en bank, hvor det er rart for kunderne at komme. Et sted, hvor man bliver inspireret og kan hente ny viden. Alt sammen i en uhøjtidelig stemning. Vi kalder det "Jyske Forskelle".

Se inden for i vores afdelinger

jyskebank.tv

jyskebank.tv

Som den første bank på verdensplan åbnede Jyske Bank 1. oktober 2008 en tv-station på nettet. Her kan alle dagligt se finansielle nyheder og økonomiske baggrundshistorier - tilsat masser af krydderier i form af oplysende og underholdende indslag fra ind- og udland.

Besøg jyskebank.tv

Totalkontoen

Totalkontoen

Jyske Bank lancerede Totalkontoen i 1985, og kontoen blev en enestående succes. Totalkontoen samler din løn, lån og opsparing på samme konto. Vi modregner de penge, du har på kontoen, inden du betaler rente på dit lån. Det gør dine renteudgifter mindre, fordi du ikke betaler rente af hele lånet.

Læs mere om Totalkontoen