Hvordan logger jeg på mobilbanken eller netbanken?

Du logger på netbanken med MitID. Og du logger på mobilbanken med den adgangskode, du selv har bestemt. Alternativt kan du vælge at bruge Touch ID eller Face ID.

Sådan gør du på computeren - hvis du har MitID på din mobil

1. Gå til jyskebank.dk
  2. Tryk på linket ”Log på” øverst til højre. Du ser nu forskellige muligheder for at logge ind. Hvis du er privatkunde og vil logge ind i netbanken, skal du trykke på linket ”Netbank Privat”.

Skærmbillede af log-på-menu på jyskebank.dk

1. Indtast dit bruger-id. Du har selv valgt dit bruger-id, da du i sin tid oprettede dit MitID.
  2. Tryk på ”Fortsæt”.
  3. Åbn din MitID-app på din telefon.
  4. Du skal nu scanne den QR-kode med din mobil, der kommer frem på skærmen på din computer.
  5. Log ind ved at godkende.

Netbanken starter nu op i din browser.

Sådan gør du på computeren - hvis du bruger du kodeviser eller kodeoplæser til dit MitID

1. Gå til jyskebank.dk
  2. Tryk på linket ”Log på”. Du ser nu forskellige muligheder for at logge ind. Hvis du er privatkunde og vil logge ind i netbanken, skal du trykke på linket ”Netbank Privat”.

Skærmbillede af log-på-menu på jyskebank.dk

1. Indtast dit bruger-id. Du har selv valgt dit bruger-id, da du i sin tid oprettede dit MitID.
  2. Skift til den ønskede metode (kodeviser eller kodeoplæser) og vælg ”Fortsæt”.

Skærmbillede af log-på-side på jyskebank.dk

1. Tryk på knappen på kodeviseren, eller den røde knap på kodeoplæseren, for at få din engangskode.
  2. Tast engangskoden og tryk på ”Godkend”.

Skærmbillede af engangskode ved MitID kodeviser og kodeoplæser

Netbanken starter nu op i din browser.

Sådan gør du på mobilen

1. På mobilen skal du starte appen ved at trykke på ikonet "Jyske Bank".
  2. Indtast din selvvalgte kode. Du kan også anvende Face ID eller Touch ID, hvis dette er slået til.

Har du problemer med at logge på, kan du trykke på spørgsmålstegnet i øverst højre hjørne. Her kan du oprette en ny kode med MitID. Du kan også skrive til os på [email protected] eller ringe på 89 89 28 00.

Læs mere om Jyske Banks net- og mobilbank