Hvordan underskriver jeg dokumenter digitalt i Jyske Banks underskriftsrum?

Du får besked på SMS eller e-mail, når du har dokumenter, som skal underskrives digitalt i Jyske Banks underskriftsrum. Gå til underskriftsrum.jyskebank.dk og log på med dit MitID.

Click here for English version

Når du har dokumenter fra Jyske Bank, der skal underskrives digitalt, modtager du en SMS eller e-mail med informationer om, hvordan du tilgår Jyske Banks underskriftsrum.

Sådan gør du:

1. Gå til https://underskriftsrum.jyskebank.dk
  2. Log på med MitID. Er det første gang, du logger på, skal du bekræfte med dit CPR-nummer. Herefter får du vist de dokumentpakker, der ligger klar til underskrift.
  3. Tryk på knappen "Videre til signeringspakke" for den underskriftspakke, du vil læse og underskrive.
  4. Tryk på knappen "Næste dokument", hvis der er flere dokumenter i pakken. Du skal klikke dig igennem og læse alle dokumenter, før du kan underskrive.
  5. Tryk på knappen "Underskriv dokumenter", når du står på det sidste dokument i pakken. Bemærk, at du underskriver alle dokumenter i pakken på en gang, når du underskriver.
  6. Underskriv med MitID ved at indtaste dit MitID Bruger-ID og tryk "Fortsæt". Er det første gang, du underskriver, skal du indtaste dit CPR-nummer og trykke "Fortsæt".
  7. Du viderestilles til Penneos erklæring og samtykke, hvor du skal læse deres politikker. Tryk herefter på knappen "Underskriv dokumenter".
  8. Du stilles nu tilbage til underskriftsrummet med beskeden "Tak for din underskrift". Din underskrift er nu registreret og underskriftspakken skifter status til "Underskrevet".
  9. Gentag processen, hvis du har flere underskriftspakker til underskrift, eller tryk på "Log ud".

Behandling af personoplysninger

Læs her, hvordan vi behandler dine personoplysninger i Jyske Bank.