Jyske Køberrådgivning - Nøglen til et nemt og trygt boligkøb

Det er nemt at købe bolig med Jyske Bank på sidelinjen...

Du er på boligmarkedet for at finde dit nye hjem. Og du har sikkert en god fornemmelse af, hvordan din drømmebolig ser ud. Til gengæld er du måske lidt mere usikker på alt det, der foregår rundt om boligkøbet. Økonomi, jura, rapporter, byggeteknisk gennemgang… og så videre.

Med Jyske Køberrådgivning kan du få hjælp hele vejen fra boligdrøm til boligkøb, så du kommer hurtigt og sikkert igennem forløbet. Din rådgiver i banken er med i hele processen og sikrer, at alle tråde bliver samlet, så du kan føle dig tryg.

Assisteret af en boligadvokat og en byggesagkyndig hjælper vi dig med alt det praktiske fra drøm til boligkøb som fx budget, finansiering, skøde, købsaftale og gennemgang af boligens tilstand. Så kan du koncentrere dig om at finde den helt rigtige bolig. Rådgiver, advokat og byggesagkyndig er i denne forbindelse alle købers rådgivere og varetager derfor altid dine interesser.

Fordele

  • Personlig rådgivning
  • Økonomisk tryghed
  • Styr på jura og aftaler
  • Byggeteknisk rådgivning

Du kan bruge Jyske Køberrådgivning, uanset om du skal købe for første gang eller har handlet bolig før, og du kan også få køberrådgivning, hvis du vil købe sommerhus.

Bliv kontaktet om Jyske Køberrådgivning

Se priser på Jyske Køberrådgivning

Spørgsmål og svar om Jyske Køberrådgivning
Få hjælp til at udleve dine boligdrømme

Der kan være langt fra de boligdrømme, du går rundt med, til den kompleksitet der ligger i en bolighandel. Hør en bankrådgiver, boligadvokat og byggesagkyndig fortælle om alle fordelene ved Jyske Køberrådgivning, og hvordan de hver især kan hjælpe dig, så du føler tryghed og tillid i hele processen fra boligdrøm til boligkøb.To hænder på en mobiltelefon

Ring til os på tlf. 89 89 89 89

eller

Bliv kontaktet
Kontakt mig om Jyske Køberrådgivning

Noget gik galt. Prøv venligst igen senere.

Tak for din henvendelse

Vi tager os af den hurtigst muligt.
Hvis du har spørgsmål i mellemtiden, er du velkommen til at ringe på 89 89 89 89.
Vi svarer døgnet rundt.