Årets SMV: Kender du en ildsjæl, der skal nomineres?

Årets SMV er en ny kåring, der hylder ildsjæle i små og mellemstore virksomheder i Danmark. Kender du en ildsjæl, der fortjener at blive hyldet, kan du nu indstille til kåringen.

Mange hænder slår sammen i luften

Af Jyske Bank

17. dec. 2021 09.30

Kåringen vil sætte fokus på små og mellemstore virksomheders rolle i samfundet ved at give et ekstra skulderklap til dem, der hver dag knokler i de danske SMV’er.

Du kan indtil den 4. februar 2022 indstille personer eller teams til Årets SMV i kategorierne Direktør, Bestyrelse og ESG Frontrunner.

En professionel jury udvælger tre finalister i hver kategori og fra den 14. marts 2022 er det muligt for alle at stemme blandt finalisterne. Vinderne af Årets SMV kåres den 31. marts 2022, og findes delvist ved resultatet af onlineafstemningen og point fra juryen.

Jyske Bank bakker op om Årets SMV

Jyske Bank er Premium partner ved Årets SMV, og skal i den forbindelse være med til at interviewe de kandidater, der bliver udvalgt til interview.

I Jyske Bank er vi stolte over at være med til at give et skulderklap til de danske SMV’er gennem kåringen:

”Vi ser blandt vores erhvervskunder og andre virksomheder det flotte og dybt professionelle arbejde, der bliver udført i danske SMV’er. Derfor er vi glade for og stolte over, at vi får lov til at være med til at hylde de mennesker, der går forrest og skaber resultater til gavn for os alle,” siger Rune Møller, direktør i Jyske Bank.