Stigende oliepriser skaber investeringsmuligheder

Investeringstema - aktier

De seneste ugers markante udsving i oliepriserne ændrer ikke ved, at oliepriserne overordnet set har været stigende siden sommerferien. Med forventningen om, at oliepriserne skal højere op fra nuværende niveauer kan man med fordel tage et kig på eksempler på aktier, der kan være med til at øge ens eksponering mod de stigende oliepriser.

Selskaber relateret til temaet:

Equinor ASA
Chevron Corporation
Exxon Mobil Corporation
Repsol SA
Shell PLC

Sådan udvælger og behandler vi aktier relateret til temaet

Nedenstående aktier er udvalgt ud fra 1) deres strategiske tilknytning til det belyste tema samt 2) deres rent kvantitative attraktivitet med baggrund i Jyske Quant modellen på udgivelsesdatoen for videoen. Sidstnævnte fokuserer på prisfastsættelse, kvalitet og stemningen omkring den givne aktie. Vær opmærksom på, at der ikke følges op på temaet og/eller de anbefalede aktier efter udgivelsesdatoen. Du kan se de nuværende kvantitative anbefalinger på aktierne relateret til temaet (Køb, Neutral, Salg) via de links, som følger med denne video.


Du løber en risiko, når du investerer i finansielle instrumenter. Informationer og anbefalinger på disse sider er generelle og ikke personlig rådgivning. Læs mere her: Information om analyser, anbefalinger, interessekonflikter og risici.