Hvordan får jeg en oversigt over betalinger i en given periode?

Du kan søge betalingerne frem i Jyske Netbank Erhverv og evt. udlæse en fil med dem. Vælg "Betal og overfør" i menuen og klik herefter på "Betalingsoversigt".

Sådan gør du for at komme i gang

  1. Log på Jyske Netbank Erhverv (vejledning).
  2. Vælg "Betal og overfør" i menuen i venstre.
  3. Klik på "Betalingsoversigt". Du ser nu oversigten over betalinger på tværs af konti.

Almindelig søgning

I toppen kan du afgrænse din søgning, hvis du f.eks. har behov for at finde betalinger fra en bestemt konto eller betalinger oprettet af en bestemt medarbejder. Du kan også vælge, hvilken periode der skal søges på.

Avanceret søgning

Under ovennævnte søgekriterier kan du vælge linket "Avanceret søgning", hvis du har behov for at afgrænse din søgning yderligere, f.eks. på beløb, betalingstype eller modtager.

Anvender du de udvidede søgekriterier, kan du vælge om det kun er denne søgning, der skal udføres med de søgekriterier, du har valgt, eller om de nye søgekriterier skal være gældende generelt, når du fremover får vist betalinger i betalingsoversigten. Klikker du "Søg", anvendes søgekriterierne kun denne gang. Klikker du "Gem søgekriterier", anvendes dine nyvalgte søgekriterier også på fremtidige søgninger. 

Ovenover og nedenunder de fremfundne betalinger vises nu en opsummering fordelt pr. konto. Kun betalinger med status "Fejl" bliver ikke medtaget i opsummeringen. Betalinger med status som f.eks. "Stoppet" medregnes, med mindre du har fravalgt denne status i selve søgningen. Har du lavet betalinger i en anden valuta end fra-kontoens valuta, vil beløbet være omregnet til fra-kontoens valuta.

Udlæs betalinger til Excel

Du har mulighed for at overføre betalinger til en Excel-fil. Det gør du ved at markere betalingerne i Betalingsoversigten og vælge "Udlæs valgte". Du kan markere en hel sides betalinger ved at klikke i markeringsfeltet yderst til venstre i overskriftslinjen. Også her gælder det, at kun den aktuelle sides betalinger kommer med i den fil, der dannes.