Hvordan opretter jeg et særskilt MitID til Jyske Netbank Erhverv?

Hvis du ikke ønsker at anvende dit personlige MitID til at logge på Jyske Netbank Erhverv, kan du oprette et særskilt MitID. Log på Jyske Netbank Erhverv, tryk på "Indstillinger" og vælg herefter "MitID".

Første gang du logger på Jyske Netbank Erhverv, skal du anvende dit personlige MitID. Det er vores erfaring, at brugen af det personlige MitID er den nemmeste løsning, da man så kun skal huske ét bruger-ID.

Hvis du ønsker at oprette et særskilt MitID til Jyske Netbank Erhverv, kan du gøre dette, når du er logget på Jyske Netbank Erhverv.

Sådan gør du:

 1. Log på Jyske Netbank Erhverv med dit personlige MitID (se vejledning)
 2. Klik på ”Indstillinger” i menuen
 3. Vælg ”MitID”
 4. Klik på fanen ”Opret og aktiver MitID”
 5. Klik på knappen "Opret og aktiver MitID"
 6. Læs vilkår og betingelser, og godkend ved at markere feltet "Jeg har læst vilkår og betingelser for MitID".

Nu skal du tage stilling til, hvilket identifikationsmiddel du vil anvende til det nye MitID.

Hvis du ønsker at bestille en kodeviser, skal du først klikke på linket "Vis andre muligheder". Vær opmærksom på, at der kan være lidt leveringstid på kodevisere og kodeoplæsere.

 1. Vælg det identifikationsmiddel du vil anvende og tryk på "Næste".
 2. Udfyld dit navn og din privatadresse og tryk på "Næste"
 3. Har du bestilt en kodeviser eller en kodeoplæser, skal du nu angive, hvor kodeviseren skal sendes hen. Bemærk, at du øverst kan markere, at kodeviseren skal sendes til din privatadresse.
 4. Indtast dit mobilnummer og tryk på "Næste". Mobilnummeret skal bruges til at sende dig en valideringskode, som du skal bruge i næste trin
 5. Indtast den valideringskode, som du har modtaget på sms
 6. Indtast et nyt bruger-ID til MitID og tryk på "Næste". Bruger-ID'et må ikke være dit CPR-nummer, og du kan risikere, at det bruger-ID du vælger, allerede er valgt af en anden. Du kan se, om bruger-ID'et lever op til sikkerhedskravene, og om det er ledigt, når du trykker "Næste".

Har du valgt at anvende MitID appen til det nye bruger-ID, vil du nu få en bekræftelse på, at dit nye bruger-ID er oprettet. Du modtager også en aktiveringskode, som du skal anvende, når du aktiverer den nye bruger i MitID app'en, eller når du skal aktivere din kodeviser eller kodeoplæser.

Har du valgt MitID app'en som identifikationsmiddel, skal du nu enten installere MitID app'en på en ny enhed, fx din arbejdstelefon, eller også skal du tilføje din nye bruger, i den MitID app du allerede har installeret til dit personlige MitID.

Du tilføjer den nye bruger til din eksisterende MitID app på følgende måde.

 1. Åbn MitID app'en
 2. Tryk på tandhjulet øverst til venstre
 3. Vælg menupunktet "Tilføj bruger" (et stykke nede)
 4. Du får nu besked om, at biometri (fingeraftryk og ansigtsgenkendelse) ikke kan anvendes, når du har mere end en bruger i MitID app'en. Bekræft med "OK" og tryk "Næste".
 5. Tryk på "Aktiver app"
 6. Indtast dit nye selvvalgte bruger-ID, den tildelte aktiveringskode og tryk på "Næste". Du modtager herefter en sms med en midlertidig PIN-kode, som skal indtastes i MitID app'en.
 7. Indtast den midlertidige PIN-kode, som du har modtaget på sms
 8. Opret en selvvalgt PIN-kode, som skal bruges, når du fremover åbner MitID app'en.