Hvordan deler jeg min skærm med Hotline Erhverv?

Når du vil dele din skærm med en supporter fra Hotline Erhverv, så sker det ved hjælp af programmet "Teamviewer" på din computer. Hent programmet til Windows, Mac eller Linux.

Hent Teamviewer

Når du har klikket på det relevante link, skal du i mange tilfælde klikke på 'Download' ud for 'TeamViewer QuickSupport'. Du skal muligvis tillade, at programmet installeres midlertidigt på din computer. Oplevelse og fremgangsmåde varierer alt efter operativsystem.

Når programmet er installeret, vises et ID-nummer og en adgangskode.

Sikkerhed

Det er sikkert at dele din skærm med Hotline. Du kan læse om sikkerheden ved at bruge Teamviewer på producentens hjemmeside [PDF] (på engelsk).

Mobil

Muligheden for at dele sin skærm findes desværre ikke på mobilen.

Generelt