Hvordan bestiller jeg et kontoudtog i Jyske Netbank Erhverv?

Har du brug for en fil med posteringer på en eller flere konti, kan du bestille denne i Jyske Netbank Erhverv under menupunktet "Ind- og udlæs fil".

Sådan gør du

 1. Log på Jyske Netbank Erhverv (vejledning).
 2. Vælg "Ind- og udlæs fil" og herunder "Udlæs" i menuen til venstre.
 3. Vælg derefter ’Bestil udtræk’ øverst til højre. 
 4. Vælg ’Kontoafstemning’ i toppen.
 5. I feltet ”Hyppighed” vælger du den frekvens, du vil have leveret kontoudtogene med. 
 6. Vælger du ’Ja’ til ”Sammenlæg med andre udtræk, hvis muligt” bliver din bestilling leveret sammen med andre filer i samme format og med samme frekvens. Har du fx allerede et fast udtræk kørende på en eller flere konti, og får oprettet en ny konto, som du gerne vil have med i filen med de øvrige kontoudtog, så opretter du en bestilling, hvor du kun markerer den nye konto, vælger samme hyppighed som på de eksisterende udtræk, og vælger ’Ja’, til ”Sammenlæg med andre udtræk, hvis muligt”.

  Hvis du har valgt mere end én konto i dette udtræk, og samtidig vælger ”Sammenlæg med andre udtræk, hvis muligt”, så bliver kun de konti du har valgt i denne omgang samlet i én fil.

  Skal du have tilføjet mere end én konto til et eksisterende udtræk, kan du kun få dem samlet med de andre udtræk af samme type, ved at danne ét udtræk ad gangen, indeholdende én konto. Alternativt skal du slette de eksisterende udtræk af denne type, og oprette et nyt, der indeholder alle relevante konti.

  Ønsker du kontoudtoget leveret i en separat fil, vælger du "Nej", til ”Sammenlæg med andre udtræk, hvis muligt”. 
 1. Vælg dato for første udtræk. Vi kan tidligst danne det første udtræk morgenen efter, at du har oprettet dit udtræk. Når du har indtastet en dato og hopper videre til næste felt, vises information om hvornår første udtræk kører, hvilken dato den første fil vil vedrøre, samt dato for næste udtræk. 
 2. Vælg det format, som du ønsker filen leveret i. Fremgår det ønskede format ikke på listen, kan du nedenunder feltet vælge "Vis alle formater", hvorefter du vil få vist alle tilgængelige formater.
 3. Hvis vi har oprettet en alternativ leveringsadresse skal du nu vælge, om filen skal leveres i Jyske Netbank Erhverv, eller til en af de alternative muligheder.
 4. I højre side vælger du, hvilke konti der skal indgå i filen.
 5. Sæt evt. flueben i feltet "Gem Indstillinger", hvis du vil anvende disse valgmuligheder på fremtidige bestillinger af udtræk.
 6. Afslut bestillingen ved at klikke på "Bestil".

Hent fil

Fra datoen for første udtræk og med den valgte frekvens, vil der ligge en ny fil klar til afhentning i Jyske Netbank Erhverv, under ”Udlæs”. Her får du vist de filer, der endnu ikke er hentet. Sådan henter du en fil:

 1. Vælg "Ind- og udlæs fil" og herunder "Udlæs" i menuen til venstre.
 2. Hvis du ikke er i filoversigten nu, skal du vælge 'Filoversigt' oppe til højre. I filoversigten kan du se de filer, der endnu ikke er hentet. 
 3. Du henter en fil ved at klikke ”Udlæs” til højre for filen. 
 4. Det er indstillingerne i din browser, der bestemmer, hvor filen gemmes.