Få rådgivning om finansiering af andelsboligforeninger

Har din andelsboligforening planer om et nyt tag på ejendommen eller anden nødvendig vedligeholdelse? Snakker I om altaner til alle og grønne forbedringer? Så har vi mange års erfaring i at rådgive andelsboligforeninger og er klar til en tæt dialog om økonomien i projektet.

I Jyske Bank kan vi tilbyde realkreditlån, banklån og driftskreditter, så vi altid kan matche andelsboligforeningens behov for finansiering og belåningsgrad.

Regn på dit lån – vores låneberegnere giver dig et vejledende bud på finansiering med det samme.

Har foreningen en vedligeholdelsesplan?

Vedligeholdelse er en tung post i alle ejendomme. Med en plan for vedligeholdelse og finansiering undgår foreningen overraskelser, som kan koste dyrt på den månedlige ydelse og på andelsbeviset.

“At sikre sin investeringsstrategi gør, at du kan undgå ubehagelige overraskelser.” (Mikael Vedel, andelsboligpartner, Jyske Bank).


Regn på dit lån – nyt lån eller omlægning?

Vores låneberegnere til finansiering af andelsboligforeninger er et godt sted at begynde. Prøv dig frem i den beregner, som passer til din situation, og du får et vejledende bud på finansiering med det samme. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et konkret tilbud om lån.

Se Jyske Banks persondatapolitik. Du kan læse, hvordan og hvornår vi indhenter, behandler, videregiver og opbevarer dine personoplysninger.