Få rådgivning om finansiering af alment byggeri

Alle almene boligorganisationer har særlige ønsker og behov – bygge nyt, renovere, energioptimere – og det er her, vores rådgivning begynder. Vi tilbyder et tæt samarbejde med en fast tilknyttet boligpartner og finansiel rådgiver specialiseret i alment byggeri.

I Jyske Bank er vi altid opdaterede på markedssituationen, lovgivningen og de aktuelle muligheder for bygge- og realkreditfinansiering til almene boligorganisationer. Så, spil bolden og brug os som strategisk og finansiel partner på projektet.

Regn på dit lån – vores låneberegnere giver dig et vejledende bud på finansiering med det samme.

Populære grønne boliger

Kom tæt på en ny grøn bydel midt i København med almene boliger og lejeboliger, som lever op til nyeste krav til moderne klimavenligt byggeri med miljøvenligt materialevalg og solceller på tagene.

”Vi vil alle sammen gerne have et sted, hvor vi er tæt på byen og tæt på naturen, og det kombinerer vi rigtigt godt her.” (Hans-Bo Hyldig, FB Gruppen).

Den bedste finansiering?

Lad os komme med et bud på en finansieringsløsning, som passer til dit projekt. Se alle lånRegn på dit lån – nyt lån eller omlægning?

Vores låneberegnere til finansiering af alment byggeri er et godt sted at begynde. Prøv dig frem i den beregner, som passer til din situation, og du får et vejledende bud på finansiering med det samme. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et konkret tilbud om lån.

Se Jyske Banks persondatapolitik. Du kan læse, hvordan og hvornår vi indhenter, behandler, videregiver og opbevarer dine personoplysninger.


Send dokumenter - sikkert

Har du brug for at sende dokumenter til Jyske Bank, kan du gøre det nemt og sikkert. Alle oplysninger og dokumenter bliver krypteret.

Send dine dokumenter

 

Relevante blanketter

Du kan se, udfylde og udskrive relevante blanketter i PDF-format.